Hoe Nod32 Lokaal Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32 Lokaal Bij Te Werken
Hoe Nod32 Lokaal Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32 Lokaal Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32 Lokaal Bij Te Werken
Video: Тестирование ESET NOD32 Internet Security 14.0 2024, April
Anonim

Antivirussoftware voor een moderne computer is geen luxe, maar noodzaak. Zelfs als u geen internetverbinding hebt, vormen flashdrives, schijven en andere apparaten voor het overdragen van informatie nog steeds een potentiële bedreiging voor de werkende staat van uw computer. Een van de populaire antivirusprogramma's is Nod32. Het kan worden geïnstalleerd, maar zonder verbonden te zijn met het netwerk, wordt het niet bijgewerkt. En oude antivirusdatabases kunnen nieuwe kwaadaardige programma's missen. In dergelijke gevallen is het de moeite waard om een lokale update voor Nod32 in te stellen.

Hoe Nod32 lokaal bij te werken
Hoe Nod32 lokaal bij te werken

instructies:

Stap 1

Bereid eerst de daadwerkelijke databases voor op de update. Ze moeten rechtstreeks worden gedownload van een vriend, kennis of collega uit de map met de bijgewerkte antivirus. Hoewel het beter is om een andere methode te gebruiken - schrijf het naar een schijf of flashstation in een internetclub, op het werk, dat wil zeggen waar internettoegang is.

Stap 2

Open de zoekmachinepagina in een handige browser. Voer de zin "nod32 offline database" in de zoekbalk in. Deze optie is het handigst en eenvoudigst. Wanneer het downloaden is voltooid, kopieert u de map met antivirusdatabases naar uw USB-flashstation.

Stap 3

U hebt dus al nieuwe databases, kopieer ze naar uw computer. Maak tijdens het kopiëren een map op de D-schijf met een willekeurige naam in Latijnse tekens, bijvoorbeeld UPDATE. Pak je updates erin uit.

Stap 4

Configureer nu uw antivirus om bij te werken vanuit de map. Open het hoofdvenster van Nod32. Dubbelklik op het programmapictogram naast de klok in de rechterbenedenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen". Het venster met programma-instellingen wordt geopend. Klik op het menu "Updates", het staat in de kolom aan de linkerkant. De details van dit item worden aan de rechterkant getoond.

Stap 5

Zoek de regel met de tekst "Server bijwerken" en de knop "Wijzigen" aan de rechterkant. Klik op deze knop en selecteer de map waarin u de databases heeft opgeslagen (UPDATE). Druk vervolgens op het opschrift "Toevoegen" en onderaan het venster. Het pad naar uw map verschijnt onder het kopje "Lijst met updateservers", dat wil zeggen D: / UPDATE. Bevestig uw keuze door in het programma-instellingenvenster nogmaals op "OK" en "OK" te klikken. Laat de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord leeg - ze worden niet gebruikt voor lokale updates.

Stap 6

Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop "Update" of "Updates". Als u alles correct hebt gedaan, verschijnt de voortgangsbalk voor het bijwerken van de antivirusdatabases.

Stap 7

Als je een oudere versie van Nod32 hebt, kun je het beste de nieuwste versie van het programma downloaden en installeren. Omdat updates specifiek voor uw versie van de antivirus moeten worden ontworpen en voor de oude Nod 32, zijn nieuwe databases niet gemakkelijk te vinden.

Aanbevolen: