Hoe Nod32-virusdatabases Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32-virusdatabases Bij Te Werken
Hoe Nod32-virusdatabases Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32-virusdatabases Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32-virusdatabases Bij Te Werken
Video: Тестирование ESET NOD32 Internet Security 14.0 2024, April
Anonim

Om uw pc betrouwbaar te beschermen tegen de effecten van malware, moet u er een antivirusprogramma op installeren. Om ervoor te zorgen dat de antivirus deze moeilijke taak aankan, moet u de databases regelmatig bijwerken.

Hoe Nod32-virusdatabases bij te werken
Hoe Nod32-virusdatabases bij te werken

instructies:

Stap 1

Activeer je internetverbinding. Zoek op de taakbalk het antiviruspictogram om de Nod32-virusdatabases bij te werken. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Het antivirusvenster wordt geopend. Ga naar het tabblad "Beschermingsstatus". Het geeft aan hoeveel dagen de huidige databases met antiviruskenmerken nog geldig zijn.

Stap 2

Ga dan naar het tabblad "Update" en klik op de knop "Update virusdatabases". Wacht tot de update is voltooid. Je kunt het op de achtergrond plaatsen. Sluit het antivirusvenster.

Stap 3

Stel de automatische update van de antivirusdatabases in de instellingen in, zodat de antivirus regelmatig inlogt op de Nod32-website en zichzelf bijwerkt. In dit geval hoeft u de status van de databases met viruskenmerken niet te controleren. Zolang de licentiesleutel van de antivirus geldig is, worden de databases bijgewerkt. Ga een paar weken voor de vervaldatum naar de officiële website van de ontwikkelaar en koop een nieuwe sleutel.

Stap 4

Download antivirusdatabases van de officiële Nod32-website als u uw antivirus moet bijwerken op een computer die niet is verbonden met internet. Bewaar ze op je USB-stick. Zet ze op je computer in een willekeurige map. Uitpakken. Voer vervolgens uw antivirusprogramma uit. Ga naar het updatemenu. Selecteer "Instellingen". Er verschijnt een nieuw venster.

Stap 5

Zoek het item "Servers" erin. Klik op de knop "Toevoegen". Geef het pad op naar de map waarin u de archiefgegevens met antivirusdatabases hebt uitgepakt. Klik op de OK-knop. Keer terug naar het venster "Instellingen". Selecteer een locatie". Selecteer vervolgens "Server".

Stap 6

Geef het pad op naar de map waar u de inhoud van het archief opnieuw hebt uitgepakt. Keer terug naar het updatevenster. Klik op de knop "Nu bijwerken". Wacht tot de virusdatabases van het programma zijn bijgewerkt. Sluit uw antivirusprogramma en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: