Hoe Nod32 Antivirus Gratis Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32 Antivirus Gratis Bij Te Werken
Hoe Nod32 Antivirus Gratis Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32 Antivirus Gratis Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32 Antivirus Gratis Bij Te Werken
Video: How To Update ESET NOD 32 5.mkv 2024, Maart
Anonim

De veilige werking van uw computer hangt rechtstreeks af van de effectieve werking van het antivirusprogramma. Het installeren van een antivirusprogramma alleen is niet voldoende. Omdat er elke dag nieuwe computervirussen verschijnen, is het ook noodzakelijk om de beveiliging van uw computer bij te werken.

Hoe nod32 antivirus gratis bij te werken
Hoe nod32 antivirus gratis bij te werken

Noodzakelijk

Computer, nod32 antivirusprogramma, flashstation, internettoegang

instructies:

Stap 1

U kunt nod32 rechtstreeks vanaf uw computer via internet updaten. Zoek hiervoor het nod32-pictogram in de rechterbenedenhoek van het schermbeeld (bij de datum en tijd). De vorm van het pictogram (icoon) is vergelijkbaar met het oog. Beweeg de muis over deze afbeelding en dubbelklik erop met de linkerknop. Dit brengt je naar het nod32 programmamenu.

Stap 2

Ga in het menu naar de regel "Update" en vervolgens - naar de regel "Gebruikersnaam en wachtwoordinstellingen". Vul in het venster dat verschijnt de regels "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" in en klik op de knop "OK". Gebruikersnaam- en wachtwoordgegevens kunnen van internet worden gedownload door een verzoek in te dienen in een zoekmachine. Nadat de regels zijn ingevuld, klikt u met de linkermuisknop op de regel "database met viruskenmerken bijwerken". Als de sleutels (gebruikersnaam en wachtwoord) werken, verschijnt het bericht "Antivirusdatabases zijn succesvol bijgewerkt". Als een dergelijke inscriptie niet verschijnt, noteert u in het dialoogvenster "Licentie-informatie" andere sleutels die op internet kunnen worden gedownload.

Stap 3

U kunt nod32 ook updaten met een USB-flashstation. Download hiervoor de nod32-antivirusdatabases naar een USB-flashstation vanaf een computer met internettoegang. Maak hiervoor eerst een map op de pc aan waar de antivirus wordt bijgewerkt. Kopieer vervolgens de databases van de flashdrive naar de gemaakte map. Configureer daarna de antivirus in de offline modus door met de linkermuisknop op het nod32-pictogram te dubbelklikken. Ga in het venster dat linksonder verschijnt naar de geavanceerde modus.

Stap 4

Klik vervolgens op de regel "Instellingen" en ga naar de regel "Voer de hele boom met geavanceerde parameters in". Klik in de lijst die aan de linkerkant verschijnt op de regel "Update".

Stap 5

Klik vervolgens op de knop "Wijzigen", die zich aan de rechterkant van het dialoogvenster bevindt. Voeg databases toe vanuit een speciaal aangemaakte map en klik op "OK". Daarna wordt nod32 bijgewerkt. Succesvolle update wordt bevestigd door een bijbehorend bericht. Voor volgende updates moeten de oude databases uit de map worden verwijderd en door nieuwe worden vervangen.

Aanbevolen: