Hoe Het Stuurprogramma Van De Netwerkkaart Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuurprogramma Van De Netwerkkaart Bij Te Werken?
Hoe Het Stuurprogramma Van De Netwerkkaart Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Stuurprogramma Van De Netwerkkaart Bij Te Werken?

Video: Hoe Het Stuurprogramma Van De Netwerkkaart Bij Te Werken?
Video: Het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter opnieuw installeren via Apparaatbeheer in Windows 2023, December
Anonim

Van tijd tot tijd vereist alle hardware die op de computer is geïnstalleerd een stuurprogramma-update. Worden de drivers voor de videokaart of voor de geluidsapparatuur nogal eens geüpdatet, dan wordt er minder aandacht besteed aan het updaten van de drivers voor de netwerkapparatuur. Ondertussen vereist de normale werking van de netwerkkaart ook de installatie van de nieuwste stuurprogramma's.

Hoe het stuurprogramma van de netwerkkaart bij te werken?
Hoe het stuurprogramma van de netwerkkaart bij te werken?

Het is nodig

Computer, netwerkkaart, internettoegang

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om stuurprogramma's bij te werken, afhankelijk van het netwerkkaartmodel. De eerste methode is geschikt als je een ingebouwde netwerkkaart hebt. Dat wil zeggen, je hebt geen aparte, functionelere netwerkkaart aangeschaft dan degene die al in het moederbord is geïntegreerd.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. Er verschijnt een menu met de specificaties van uw computer. Selecteer het tabblad "Apparaatbeheer". Zoek de regel "Netwerkapparatuur". Klik op de pijl naast deze regel. Er verschijnt een regel met de naam van uw netwerkkaart. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt de opdracht "Stuurprogramma bijwerken". Vink het vakje aan naast de regel 'Internetverbinding gebruiken'. Het proces van automatisch bijwerken via internet begint. Aan het einde wordt u geïnformeerd over de succesvolle driverupdate.

Stap 3

De tweede optie moet worden gebruikt als u een aparte netwerkkaart hebt gekocht naast de kaart die al in het moederbord van uw computer was geïntegreerd, omdat deze als de belangrijkste op uw pc werkt.

Stap 4

Kijk in de technische documentatie voor de modelnaam van de netwerkkaart. Schrijf het op of onthoud het. Ga naar de website van de fabrikant van deze netwerkkaart en selecteer de sectie "Bestanden". Selecteer vervolgens "Netwerkkaarten". Er verschijnt een lijst met netwerkkaarten van deze fabrikant, inclusief uw model. Selecteer het juiste model van de netwerkkaart. U wordt gevraagd een besturingssysteem te selecteren. Selecteer uw besturingssysteem. Het downloadproces van het stuurprogramma begint.

Stap 5

Nadat u de map met stuurprogramma's op uw computer hebt opgeslagen, opent u deze. Zoek het bestand "Setup". De installatiewizard van het stuurprogramma wordt gestart. Installeer het stuurprogramma met behulp van de aanwijzingen. Het stuurprogramma is bijgewerkt.

Aanbevolen: