Een Dvd Maken In Nero

Inhoudsopgave:

Een Dvd Maken In Nero
Een Dvd Maken In Nero

Video: Een Dvd Maken In Nero

Video: Een Dvd Maken In Nero
Video: Burning Mp4 to DVD - Vcd, Nero Video 2019 2024, April
Anonim

Nero Burning Rom is een populair programma dat is ontworpen om informatie op cd- en dvd-stations te branden. Met zijn hulp kunt u niet alleen een gewone gegevensschijf maken, maar ook informatie opnemen voor latere weergave met behulp van videospelers.

Een dvd maken in Nero
Een dvd maken in Nero

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Bezoek de officiële site van de Nero-softwareontwikkelaars en download de installatiebestanden. Installeer de applicatie. Voer hiervoor het bestand setup.exe uit en volg het stapsgewijze menu.

Stap 2

Bereid een leeg dvd-station voor. Plaats het in de schijf van uw computer. Start het Nero Burning Rom-programma. Selecteer in het eerste menu "Data DVD". Gebruik dit type opname wanneer u een schijf maakt die verschillende soorten bestanden bevat.

Stap 3

Nadat u een nieuw menu hebt geopend, klikt u op de knop "Toevoegen" en selecteert u de bestanden die aan de schijf moeten worden toegevoegd. Klik op de knop Volgende nadat u een lijst met opgenomen informatie hebt gemaakt.

Stap 4

Klik op de knop Opties onder de naam van het dvd-station. Selecteer de schrijfsnelheid en wijzig aanvullende kenmerken van de schijf, voer bijvoorbeeld de naam in.

Stap 5

Om het programma te starten, drukt u op de knop "Opnemen". Wacht tot alle bestanden naar het dvd-station zijn geschreven. Controleer ze na het voltooien van dit proces.

Stap 6

Als u de resulterende schijf wilt kunnen uitvoeren met apparaten van derden, gebruikt u de speciale opname-opties. Open het Nero Burning Rom-programma. Selecteer Dvd-video. Zorg ervoor dat Schijf voltooien actief is in het menu Branden.

Stap 7

Klik op het tabblad Label en wijzig de schijfnaam. Klik op de knop Nieuw. Voeg bestanden toe aan de schijf zoals beschreven in de derde stap. In dit geval moeten alle videobestanden in de map Video_TS worden geplaatst.

Stap 8

Kopieer de audiotracks op hun beurt naar de Audio_TS-directory. Klik op de knop Nu branden en wacht tot de informatie naar de schijf is geschreven. Het is vermeldenswaard dat het Nero-programma een breed scala aan functies heeft waarmee u een dvd met verschillende parameters kunt maken.

Aanbevolen: