Een Opstartbare Schijf Maken In "Nero"

Inhoudsopgave:

Een Opstartbare Schijf Maken In "Nero"
Een Opstartbare Schijf Maken In "Nero"

Video: Een Opstartbare Schijf Maken In "Nero"

Video: Een Opstartbare Schijf Maken In
Video: How to Create ISO files with using Nero 7,8,9,10,11,12,13,14,15,16 and 17 2024, April
Anonim

Als uw computer een virusinfectie heeft ondergaan en het besturingssysteem start niet op, kan een opstartdiskette helpen. Het is ontworpen om spyware en andere virussen te vinden en automatisch te verwijderen, Windows weer te laten werken en het register te repareren. U kunt een opstartschijfkopie downloaden op de websites van veel softwarefabrikanten. En u kunt het op cd of dvd branden met Nero.

Nero is de krachtigste schijfbeheertoepassing management
Nero is de krachtigste schijfbeheertoepassing management

Noodzakelijk

  • - opstartschijfkopie;
  • - Nero Burning ROM-toepassing;
  • - blanco cd/dvd.

instructies:

Stap 1

Plaats een lege cd of dvd in het station en start de toepassing Nero Burning ROM. Het venster "Nieuw project" wordt voor u geopend. Selecteer het type schijf dat u gebruikt in de schuiflijst aan de linkerkant van het venster. Klik hieronder op de CD-ROM (Download) of DVD-ROM (Download) knop.

Stap 2

Er verschijnt een extra tabblad "Boot" aan de rechterkant van het venster. Ga ernaartoe en selecteer "Image file" in het gedeelte "Boot image data source". Klik op de knop "Bladeren" en gebruik de Verkenner om het programmapad op te geven naar de opstartschijfkopie die op uw computer is opgeslagen.

Stap 3

Selecteer in het gedeelte "Geavanceerde instellingen (geavanceerde gebruikers)" de standaardoptie "Geen emulatie" in de schuiflijst "Emulatietype". Het veld Opstartbericht kan leeg worden gelaten of u kunt de naam opgeven van de schijf die moet worden gemaakt. Dit heeft geen invloed op het opnameresultaat.

Stap 4

Wijzig de waarde in de kolom "Segmenten laden sectoren" niet onnodig. Deze parameter is bedoeld voor gevorderde gebruikers. Zet in het veld "Aantal opstartsectoren" een. Deze waarde verandert alleen bij het maken van multiboot-schijven.

Stap 5

Klik op het tabblad "Opnemen". Zet de snelheid op maximaal 8x (11080 kb/s). Dit voorkomt fouten en helpt bij het maken van een schijf die door elk station kan worden gelezen. Zorg ervoor dat u het vakje "Controleer geregistreerde gegevens" aanvinkt. Specificeer de brandmethode - "Hele schijf / compilatie" en het aantal kopieën dat moet worden gemaakt.

Stap 6

Klik op de knop "Nieuw". Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u de benodigde stuurprogramma's aan de schijf kunt toevoegen. U kunt ook hulpprogramma's toevoegen, bijvoorbeeld voor systeemherstel. Merk op dat u cd-rom-stuurprogramma's aan de schijf moet toevoegen om deze programma's te gebruiken.

Stap 7

Nadat u alle benodigde bestanden aan het project hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Nu branden". Een venster met de belangrijkste opname-indicatoren wordt voor u geopend, waarin u het proces van het maken van uw schijf kunt bekijken. Aan het einde zal Nero de gegevens automatisch verifiëren - controleer de invoer op fouten.

Stap 8

Als de schijf zonder fouten is gebrand, verschijnt er een pop-upvenster met de woorden "Branden met succes voltooid op 8x (11080 kb / s)". Als u de details wilt zien, klikt u op de knop "Details" aan de linkerkant van het venster. De opstartdiskette is aangemaakt, klik op "OK" om het programma af te sluiten. Het schijfstation wordt automatisch geopend.

Aanbevolen: