Een Video Maken In Nero

Inhoudsopgave:

Een Video Maken In Nero
Een Video Maken In Nero

Video: Een Video Maken In Nero

Video: Een Video Maken In Nero
Video: Burning Mp4 to DVD - Vcd, Nero Video 2019 2024, Mei
Anonim

Nieuwe versies van het Nero-programma hebben een groot aantal extra functies. Met dit hulpprogramma kunt u niet alleen schijven van verschillende formaten branden, maar ook uw eigen videoclips maken.

Een video maken in Nero
Een video maken in Nero

Noodzakelijk

Nero Visie

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Nero-software. Gebruik de versie van het hulpprogramma met een extra set toepassingen. Start uw computer opnieuw op nadat u de programmacomponenten hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Start het hoofdmenu van het Nero-programma en ga naar het submenu "Favorieten". Klik op het pictogram "Fotodiavoorstelling maken". U kunt het Nero Vision-hulpprogramma ook onmiddellijk starten.

Stap 3

Nadat u het venster van de opgegeven add-on hebt gestart, klikt u op de knop "Bladeren". Het bevindt zich onder het weergavegebied. Selecteer in het uitgevouwen menu Bekijken en toevoegen aan project. Ga naar de map met de gewenste afbeeldingen.

Stap 4

Houd de Ctrl-toets ingedrukt en selecteer met de linkermuisknop de foto's die aan het project moeten worden toegevoegd. Klik op de knop "Openen". Wacht tot de bestanden zijn toegevoegd aan het Nero-menu.

Stap 5

Verplaats afbeeldingen uit het weergavegebied. Probeer meteen de juiste volgorde van frames te gebruiken. Dit bespaart u de extra permutatiemanipulatie. Nadat u alle frames hebt toegevoegd, klikt u op de knop Audio weergeven boven de weergavebalk.

Stap 6

Open een Windows Verkenner-venster en navigeer naar de map waar de overeenkomende muzieknummers zich bevinden. Verplaats de geselecteerde bestanden naar het Nero-programmavenster. Pas nu de weergavetijd van de dia's aan.

Stap 7

Stel uw eigen tijdsinterval in voor elke specifieke afbeelding. Als je te weinig foto's hebt om een volledige video te vullen, kun je twee dingen doen. Snijd de audiotrack. Gebruik hiervoor extra programma's.

Stap 8

Als je niet wilt dat de track vroegtijdig eindigt, gebruik dan speciale overgangseffecten. Klik op het gewenste frame en selecteer het juiste effect uit de voorgestelde tabel.

Stap 9

Klik nu op de knop "Volgende", selecteer een map om het videobestand op te slaan en geef de naam op. Klik op de knop Opslaan.

Aanbevolen: