Hoe Bios Te Slopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Bios Te Slopen?
Hoe Bios Te Slopen?

Video: Hoe Bios Te Slopen?

Video: Hoe Bios Te Slopen?
Video: PC BIOS Settings 2024, Mei
Anonim

Het probleem van het verliezen van het wachtwoord en de toegang tot de computer kan worden opgelost zonder het besturingssysteem opnieuw te installeren. Je hebt hiervoor geen extra tools nodig, alleen kennis en fysieke toegang tot je "verveelde" computer. Laten we eens kijken naar de optie wanneer uw pc wordt beschermd door een BIOS-wachtwoord en u deze moet slopen.

Hoe bios te slopen?
Hoe bios te slopen?

Noodzakelijk

BIOS-wachtwoord is een populaire methode om uw computer te beschermen tegen indringers. Om het BIOS te slopen, hebt u geen extra gereedschap nodig, behalve een dunne schroevendraaier

instructies:

Stap 1

BIOS-instellingen bevinden zich in het CMOS-geheugen. Om CMOS te wissen, zet u uw computer uit en installeert u een jumper die de jumperpinnen kortsluit.

Stap 2

Zet de computer aan - hij start niet op, maar de CMOS-instellingen worden gereset.

Stap 3

Verwijder de jumper en zet de pc weer aan. U ziet een verzoek op de monitor om op F1 te drukken om de BIOS-parameters in te stellen.

Stap 4

Als u van de standaardinstellingen houdt, drukt u op F1 en selecteert u in het BIOS-menu de optie "Opslaan en afsluiten". Daarna zal de pc volledig opstarten. Stel desgewenst uw eigen instellingen in en selecteer daarna de optie "Opslaan en afsluiten".

Aanbevolen: