Hoe Een Besturingssysteem Te Slopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Besturingssysteem Te Slopen?
Hoe Een Besturingssysteem Te Slopen?

Video: Hoe Een Besturingssysteem Te Slopen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: JBA Trust hydraulic flume showing how engineered structures affect flow in rivers (full video) 2023, Februari
Anonim

Het verwijderen van het besturingssysteem is een interessant creatief proces. Om het besturingssysteem volledig van de lokale schijf te verwijderen, moet u meestal de partitie formatteren waarop het is geïnstalleerd.

Hoe een besturingssysteem te slopen?
Hoe een besturingssysteem te slopen?

instructies:

Stap 1

Laten we eens kijken naar de optie om het besturingssysteem van een andere computer te verwijderen. Dit is een vrij eenvoudige methode omdat er geen software voor nodig is. Zet uw computer uit en verwijder de harde schijf. Sluit hem aan op een andere pc.

Stap 2

Zet de tweede computer aan en start het besturingssysteem dat erop is geïnstalleerd. Windows zal uw harde schijf automatisch detecteren. Open een venster met een lijst met partities op de harde schijf die op deze computer zijn aangesloten.

Stap 3

Open de partitie waarop het te verwijderen besturingssysteem is geïnstalleerd. Markeer de Windows-map en druk op Del. Wacht tot de verwijderingsbewerking is voltooid.

Stap 4

Laten we nu eens kijken naar een situatie waarin het niet mogelijk is om een ​​harde schijf op een andere computer aan te sluiten, maar uw pc een ander besturingssysteem heeft.

Stap 5

Zet uw computer aan en start het tweede besturingssysteem. Open het gedeelte met het onnodige besturingssysteem en herhaal de stappen die in de derde stap zijn beschreven.

Stap 6

Als beide bovenstaande methoden niet werken, hebt u een installatieschijf nodig voor een van de volgende besturingssystemen: Windows XP, Vista of Seven.

Stap 7

Plaats de bovenstaande schijf in uw dvd-station en voer het installatieprogramma uit. Hoogstwaarschijnlijk moet u hiervoor aan het begin van het opstarten van de pc op F8 drukken en de methode selecteren om vanaf het dvd-station op te starten.

Stap 8

Ga door met het uitvoeren van het installatieprogramma totdat u een lokaal schijfselectiemenu krijgt.

Stap 9

Selecteer voor Windows XP de partitie met het besturingssysteem dat u niet nodig hebt en druk op de F-toets om het te formatteren.

Stap 10

Als je te maken hebt met een Windows Vista- of Seven-schijf, klik dan op de knop "Schijfinstellingen", selecteer de gewenste partitie en klik op de knop "Formatteren".

Stap 11

Het voor de hand liggende nadeel van de derde methode om het besturingssysteem te slopen, is dat naast het besturingssysteem zelf, alle informatie van de schijfpartitie wordt verwijderd.

Populair per onderwerp