Hoe Vista Te Slopen

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Te Slopen
Hoe Vista Te Slopen

Video: Hoe Vista Te Slopen

Video: Hoe Vista Te Slopen
Video: hoe zetten het dossier, zodat niet bezuinigen snor/ Wit aangelegd Frans van pailletten. 2024, April
Anonim

Veel gebruikers die een pc of laptop van hun dromen hebben gekocht, hebben een probleem - Vista is er aanvankelijk op geïnstalleerd, wat niet erg handig is voor werk. Je kunt natuurlijk aan deze versie wennen, of je kunt de software shell opnieuw installeren.

Hoe Vista te slopen
Hoe Vista te slopen

instructies:

Stap 1

Sla om te beginnen al uw bestanden en software die op uw computer zijn geïnstalleerd op een draagbare harde schijf op of gebruik een cd.

Stap 2

Herschrijf vervolgens de codes voor de namen van de computerapparaten. Ga hiervoor naar het menu "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer het tabblad "Instellingen", "Systeem", "Apparaatbeheer". In de lijst die verschijnt, klik met de rechtermuisknop op het eerste apparaat, selecteer het tabblad "Eigenschappen", "Details".

Stap 3

Kopieer de instantiecode van het apparaat, bestaande uit cijfers en symbolen, op een apart vel papier. Deze bewerking moet met elk apparaat worden uitgevoerd, waardoor u in de toekomst eenvoudig de stuurprogramma's kunt installeren die nodig zijn voor het werk.

Stap 4

Selecteer vervolgens het softwaresysteem dat u wilt gebruiken in plaats van Vista. Zorg ervoor dat u de schijf controleert - een kapot of kapot product zal problemen veroorzaken en het zal lang duren om een werkende versie te vinden en te installeren.

Stap 5

Plaats de opstartbare schijf in uw schijflezer en start uw computer opnieuw op. Gebruik de "Esc"-knop op een pc, voer het BIOS in en verander in het venster "Eerste apparaat om toegang te krijgen" "Winchester" in "Disc reader". Laptops openen automatisch eerst cd-roms.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op als u de instellingen in het BIOS moest wijzigen en wacht tot de gegevens van de opstartschijf zijn gelezen.

Stap 7

Verder zal het systeem zelf u om verdere stappen vragen. Eerst moet u de harde schijf van uw computer formatteren en vervolgens splitsen in nieuwe segmenten van de door u gekozen grootte, waarbij u voorwaardelijke schijven "C" en "D" maakt. Formatteren moet worden gedaan om Vista volledig van de computer te verwijderen: sommige bestanden en registers kunnen niet handmatig worden verwijderd met speciale programma's.

Stap 8

Installeer de nieuwe software-shell, volgens de systeemprompts, om "C" te rijden. Nadat u hebt gewacht tot het downloaden is voltooid, gaat u naar het tabblad "Apparaatbeheer" en controleert u of alle apparaten worden gedetecteerd en correct werken. In het geval van onbekende of defecte apparaten, markeer hun codes op het eerder opgestelde informatieblad.

Stap 9

Gebruik internet of stuurprogrammaschijven om de ontbrekende stuurprogramma's voor de vereiste apparaten te vinden. Er zijn speciale sites die automatisch de naam van het apparaat en de daarvoor benodigde driver bepalen door de code van het apparaatexemplaar in een apart venster in te voeren. Zorg ervoor dat u controleert of de stuurprogramma's specifiek kunnen werken voor uw versie van het softwaresysteem.

Stap 10

Uw computer is nu klaar voor verder gebruik. Zet alle informatie die je nodig hebt, opgeslagen op een apart medium, over naar schijf "D" en ga graag aan de slag. Bewaar ook de benodigde stuurprogramma's op de "D"-schijf in een aparte map. Dit zal u helpen om in de toekomst, indien nodig, geen tijd te verspillen aan het zoeken en installeren ervan.

Aanbevolen: