Hoe De Modem Opnieuw Te Configureren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Modem Opnieuw Te Configureren?
Hoe De Modem Opnieuw Te Configureren?

Video: Hoe De Modem Opnieuw Te Configureren?

Video: Hoe De Modem Opnieuw Te Configureren?
Video: Eigen Router Gebruiken? | Zeg DOEI tegen de router van je provider! 2024, Mei
Anonim

Na aanschaf van een modem is het moeilijkste om deze correct te configureren. Nadat de modem op de computer is aangesloten, start het installatieprogramma. Dit programma stelt de initiële parameters van de modem in op hun standaardwaarden. Nadat de installatie is voltooid, kunt u de modem nauwkeuriger configureren. Als u weigert, gebeurt er in dit geval niets ergs, u heeft altijd de mogelijkheid om de modem op elk moment te configureren.

Hoe de modem opnieuw te configureren?
Hoe de modem opnieuw te configureren?

instructies:

Stap 1

Uitvoeren vanaf het configuratiescherm van de modem

Stap 2

Ga naar Startmenu - Configuratiescherm. Als u de modem nog niet hebt geïnstalleerd, start de wizard Install New Modern, als de modem is geïnstalleerd, verschijnt het dialoogvenster met modemeigenschappen.

Stap 3

Als u uw modem nog niet hebt geconfigureerd, wordt automatisch de Modemconfiguratiewizard gestart. Als het niet start, moet u op de knop Toevoegen klikken.

Stap 4

Geef uw modemtype op en klik op Volgende. Als uw besturingssysteem Windows XP of hoger is, moet de modem automatisch door het systeem worden herkend. Maar je hebt de mogelijkheid om de modem handmatig te herkennen. Vink hiervoor het vakje “Mijn modem niet detecteren” aan. Klik op de knop Volgende.

Stap 5

Als u automatische herkenning van het modemtype hebt opgegeven, zal het besturingssysteem de poorten analyseren en het modemtype en merk identificeren. Houd er rekening mee dat niet alle modems correct kunnen worden herkend.

Stap 6

Als u handmatige definitie van het modemtype hebt opgegeven, verschijnt het modemselectievenster op het scherm. Selecteer in de linkerlijst de fabrikant en geef in de rechterlijst het specifieke model van uw modem op. Klik op de knop Volgende. Met deze methode om de modem te identificeren, moet u specificeren op welke poort uw modem is aangesloten. De meeste modems worden aangesloten op een seriële poort, maar er kunnen uitzonderingen zijn.

Stap 7

Als u uw modem niet in de lijst kunt vinden, geef dan een van de typen en de maximale gegevensoverdrachtsnelheid aan. Klik op de knop Volgende

Stap 8

Voer uw netnummer in wanneer u het voor de eerste keer instelt. Evenals andere parameters van uw telefoonnetwerk, kiesmethode, netwerktype, enz.

Stap 9

Klik op de knop Voltooien

Aanbevolen: