Hoe U Uw Toetsenbord Opnieuw Kunt Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Toetsenbord Opnieuw Kunt Configureren
Hoe U Uw Toetsenbord Opnieuw Kunt Configureren
Anonim

Voor het opnieuw configureren van uw toetsenbord zijn niet altijd softwareoplossingen van derden nodig. Vaak zijn standaard tools voor het besturingssysteem voldoende. Er zijn ook aparte hulpprogramma's beschikbaar voor multimediatoetsenborden.

Hoe u uw toetsenbord opnieuw kunt configureren
Hoe u uw toetsenbord opnieuw kunt configureren

Noodzakelijk

programma voor het aanpassen van multimediatoetsenborden

instructies:

Stap 1

Open het configuratiescherm van uw computer vanuit het startmenu. Ga naar het gedeelte "Taal en regionale normen" van het menu, hier worden alle instellingen met betrekking tot gegevensinvoerapparaten uitgevoerd. In het geopende venster bestudeert u zorgvuldig de inhoud van de tabbladen en zoekt u de parameters die u nodig hebt en die u opnieuw wilt configureren.

Stap 2

Als u de toetsenbordindeling wilt wijzigen, een nieuwe indeling aan de lijst wilt toevoegen of een van de oude wilt verwijderen, gaat u naar het tweede tabblad - talen, waar alle benodigde functies beschikbaar zijn. Gebruik de knoppen aan de rechterkant van de lijst om de lay-out opnieuw te configureren volgens uw voorkeuren, pas vervolgens de wijzigingen toe en sluit alle vensters door in elk van hen op de "OK"-knoppen te klikken.

Stap 3

Om de toetsenbordparameters met betrekking tot de opdrachten voor het wisselen van lay-out te wijzigen, gebruikt u hetzelfde menu-item door op de knop "Extra toetsenbordparameters" te klikken. Selecteer in het kleine venster dat verschijnt een van de lay-outopties, dubbelklik erop met de linkermuisknop en pas een van de beschikbare opdrachten toe op de actie.

Stap 4

Als u de aanroep van bepaalde functies vanaf het multimediagedeelte van het toetsenbord opnieuw wilt configureren, gebruikt u hiervoor speciale hulpprogramma's van derden nadat u deze eerder van internet hebt gedownload.

Stap 5

Voor de installatie kunt u het beste de gedownloade bestanden op virussen controleren. In deze programma's is het mogelijk om de knoppen van het multimediatoetsenbord te programmeren om die programma's op te roepen die u het meest gebruikt. Als je bijvoorbeeld absoluut geen knop nodig hebt om een e-mailclient te starten, configureer deze dan om een game te openen die je vaak start. Als u Windows Media Player niet gebruikt, gebruikt u de startknop om een alternatieve speler te openen.

Aanbevolen: