Een Modem Configureren In Bridge-modus

Inhoudsopgave:

Een Modem Configureren In Bridge-modus
Een Modem Configureren In Bridge-modus

Video: Een Modem Configureren In Bridge-modus

Video: Een Modem Configureren In Bridge-modus
Video: Bridge Mode Configure ചെയ്യാൻ പഠിച്ചാലോ ? How to configure Dial Up Connection Bridge Mode in Modems 2024, April
Anonim

Veel gebruikers maken zich zorgen over de vraag in welke modus - een router of een bridge - het beter is om een internetverbinding op te zetten. Elk van deze opties heeft zijn eigen voor- en nadelen. Als er meerdere computers in huis zijn en iedereen een internetverbinding nodig heeft, is het beter om de routermodus te gebruiken, maar als er maar één computer is, is het beter om de bridge-modus te gebruiken.

Een modem configureren in bridge-modus
Een modem configureren in bridge-modus

Het is nodig

Computer, modem

instructies:

Stap 1

In principe is de bridge-modus standaard ingesteld op modems. Maar daarnaast moet u de instellingen invoeren die u van de provider hebt ontvangen. Ga naar de WEB-interface van het modem. Typ hiervoor route print op de opdrachtregel. Het modemadres verschijnt. Schrijf het op. Voer nu in de adresbalk van de internetbrowser na de regel https:// het eerder ontvangen adres van de modem in.

Stap 2

Voer in de webinterface van de modem de login en het wachtwoord in (geleverd door de operator, de standaardwaarde kan in beide regels admin zijn). Selecteer vervolgens de Quick Setup-regel in het modemmenu. Schakel het selectievakje naast Automatisch verbinden uit.

Stap 3

Let daarna op de VPI- en VCI-waarden. Vul daar de waarden in die je van je operator hebt gekregen. Raak niets anders aan. Klik vervolgens op Volgende en selecteer in de verbindingsregel die verschijnt de Overbruggingswaarde. Ga vervolgens naar het gedeelte WAN Setup en klik op de opdracht Opslaan / Opnieuw opstarten. Start uw modem opnieuw op.

Stap 4

Nu moet u een netwerkverbinding maken. Ga naar de map "Netwerkverbindingen" en selecteer "Local Area Connection". Klik op "Verbinding maken met internet", vervolgens - "Handmatig installeren" en "Hogesnelheidsverbinding" met een gebruikersnaam en wachtwoord. Voer de naam, gebruikersnaam en het wachtwoord van uw provider in (ontvangen van de provider). Vink het vakje aan naast de regel 'Maak een snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 5

Er verschijnt een nieuw venster waarin u "Eigenschappen" selecteert. Selecteer in het volgende venster het tabblad "Netwerk". Selecteer de TCP/IP-lijn uit de lijst en klik op "Eigenschappen" onderaan het venster. Selecteer de regel "Gebruik de volgende DNS-serveradressen. Voer vervolgens de DNS-adressen in die u van de operator hebt ontvangen. Sla de instellingen op in alle geopende vensters. Klik gewoon op OK in elk venster. Selecteer nu de snelkoppeling van het internetverbindingsprofiel op het bureaublad en klik op "Verbinden".

Aanbevolen: