Hoe U Helderheid Aan Uw Monitor Kunt Toevoegen

Inhoudsopgave:

Hoe U Helderheid Aan Uw Monitor Kunt Toevoegen
Hoe U Helderheid Aan Uw Monitor Kunt Toevoegen

Video: Hoe U Helderheid Aan Uw Monitor Kunt Toevoegen

Video: Hoe U Helderheid Aan Uw Monitor Kunt Toevoegen
Video: Windows 10 beter leesbaar 4: Helderheid en nachtlamp 2024, Mei
Anonim

Heel vaak is het bij het werken op een laptop nodig om de helderheid van het scherm te verhogen. Op veel laptops is deze functie op hardwareniveau geconfigureerd, omdat niet alle modellen zijn uitgerust met speciale knoppen.

Helderheid toevoegen aan uw monitor your
Helderheid toevoegen aan uw monitor your

instructies:

Stap 1

Om de helderheid van de monitor te verhogen, klikt u op de knop "Start", gaat u naar het gedeelte "Configuratiescherm" en vervolgens naar "Systeem en beveiliging". Open het gedeelte "Voeding" en wijzig de instellingen voor de helderheid van het scherm door de schuifregelaar naar de rechterkant te verplaatsen naar een voor u geschikte positie. U kunt de helderheid ook wijzigen door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken. Selecteer de regel "Eigenschappen", open het tabblad "Parameters". Wijzig de schermresolutie door de helderheid te verhogen.

Stap 2

Klik in hetzelfde tabblad Instellingen op de knop Geavanceerd. Zoek in het venster dat verschijnt een knop waarmee u grafische informatie kunt invoeren om de instelling van de monitormodule te wijzigen. Open hiervoor het tabblad met de naam van uw videokaart, selecteer de kenmerken die verantwoordelijk zijn voor de helderheid van de monitor. Voer de parameters naar wens in, sla op en pas toe. Bij sommige laptopmodellen kan dit venster worden geopend met de toetsen Alt + Ctrl + F12.

Stap 3

Download een programma op internet, bijvoorbeeld Media Key, dat verantwoordelijk is voor het instellen van functies met sommige sneltoetsen. In moderne notebookmodellen kan de helderheid worden aangepast met behulp van de Fn-knop en de rechterpijl of een van de functietoetsen (F1-F12). Houd er rekening mee dat deze functie beschikbaar is voor modellen waarop een scancode voor de Fn-knop is geïnstalleerd.

Stap 4

Als uw laptop het opgegeven instellingenformaat niet ondersteunt, werkt u de stuurprogramma's bij. Ze kunnen gratis worden gedownload van de website van de fabrikant of worden gedownload van de installatieschijf die bij de laptop is geleverd. Veel officiële stuurprogramma's ondersteunen automatische aanpassing van het schermbeeld. Merk op dat aanpassingen gemaakt met speciale kalibratieprogramma's veel beter zijn dan handmatige aanpassingen. Tegelijkertijd worden de parameters voor de achtergrondverlichting van de monitor gewijzigd.

Aanbevolen: