Hoe U Skype Kunt Toevoegen Aan De Lijst Met Toegestane Programma's

Inhoudsopgave:

Hoe U Skype Kunt Toevoegen Aan De Lijst Met Toegestane Programma's
Hoe U Skype Kunt Toevoegen Aan De Lijst Met Toegestane Programma's

Video: Hoe U Skype Kunt Toevoegen Aan De Lijst Met Toegestane Programma's

Video: Hoe U Skype Kunt Toevoegen Aan De Lijst Met Toegestane Programma's
Video: Skype for Business in uw customer service 2024, April
Anonim

Skype is een programma waarmee u via een webcam op internet kunt communiceren. Als een correct geïnstalleerde toepassing niet op uw computer start, moet u de oorzaken van het probleem begrijpen.

Hoe toe te voegen
Hoe toe te voegen

Noodzakelijk

  • - pc;
  • - het internet
  • - Skypen.

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende redenen is een firewall. Het is een softwaretool die controle uitoefent. De belangrijkste taak van de firewall is het beschermen van het computernetwerk. Firewalls filteren bepaalde programma's die niet aan hun criteria of regels voldoen. Om het probleem met het starten van Skype op te lossen, moet de toepassing worden toegevoegd aan de lijst met toegestane programma's.

Stap 2

Om ervoor te zorgen dat niets de privacy van de gebruiker schendt, kan de verdediger aan elke toepassing een hoog of kritiek waarschuwingsniveau toewijzen. Het wordt over het algemeen niet aanbevolen om ze uit te voeren.

Stap 3

Als je zeker weet dat Skype geen schade toebrengt aan je pc, open dan de Windows Support Center-melding - deze verschijnt meestal in de lade, naast de systeemklok. Selecteer vervolgens in het menu Acties Windows Defender Alert en vervolgens Toestaan. Klik vervolgens op de regel "Acties toepassen".

Stap 4

Windows-firewalls zijn krachtige systeemverdedigingssystemen die moeilijk goed te configureren zijn om bepaalde eenvoudige regels te creëren. Windows Firewall Control is een klein programma dat in de taakbalk wordt uitgevoerd. Download het van https://softkumir.ru/index.php?id=1316322872 en installeer het.

Stap 5

In Windows 7 en Vista vindt u het pictogram voor dit programma in de lade, naast de klok. Het programma biedt toegang tot vier filtermodi voor de firewall. De statusindicator voor elk van hen is als een pictogram op de taakbalk te zien.

Stap 6

Door de hoge filtermodus in te stellen, weigert u alle uitgaande verbindingen. Alle pogingen om vanaf uw computer verbinding met internet te maken, worden geblokkeerd.

Stap 7

Met de medium filtermodus kunt u regels instellen voor specifieke toepassingen. Laat Skype communiceren via de firewall, voeg het toe aan de lijst met regels. Door de lage filtermodus in te stellen, staat u alle uitgaande verbindingen toe.

Aanbevolen: