Hoe U Geheugen Aan Uw Computer Kunt Toevoegen

Inhoudsopgave:

Hoe U Geheugen Aan Uw Computer Kunt Toevoegen
Hoe U Geheugen Aan Uw Computer Kunt Toevoegen

Video: Hoe U Geheugen Aan Uw Computer Kunt Toevoegen

Video: Hoe U Geheugen Aan Uw Computer Kunt Toevoegen
Video: Zelf het werkgeheugen van uw computer uitbreiden | How to | Paradigit 2024, April
Anonim

Om uw computer sneller te maken, is het vaak nodig om er een extra geheugenkaart in te plaatsen. Laten we eens kijken hoe we dit correct kunnen doen en met welke subtiliteiten rekening moet worden gehouden als u wilt dat de installatie van nieuwe apparatuur succesvol is en de efficiëntie van uw computer aanzienlijk toeneemt.

Hoe u geheugen aan uw computer kunt toevoegen
Hoe u geheugen aan uw computer kunt toevoegen

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit wat voor soort moederbord je hebt en welk type RAM (Random Access Memory) het ondersteunt. DDR II RAM kan niet worden geïnstalleerd op een moederbord dat alleen DDR I ondersteunt, dus zorg ervoor dat u het juiste RAM-formaat hebt voordat u het installeert.

Stap 2

Correleer bovendien de parameters van de maximale gegevensoverdrachtsnelheid van het moederbord en het nieuwe RAM-geheugen - ze zouden ongeveer hetzelfde moeten zijn. Als je al één RAM-geheugen hebt geïnstalleerd en je gaat het aanvullen met een nieuw RAM-geheugen, koop dan hetzelfde volume als het eerste, maar niet meer dan 4 GB. Dit zorgt voor de stabiliteit van de computer.

Stap 3

Nadat met alle details rekening is gehouden en het RAM-geheugen is aangeschaft, moet het worden geïnstalleerd. Om dit te doen, verwijdert u de computerkap terwijl de stroom is uitgeschakeld om toegang te krijgen tot de moederbordconnectoren.

Slots voor RAM vind je meteen, die zijn er alleen voor geschikt en je kunt geen geheugenslot in een andere connector op het moederbord steken.

Stap 4

Haal het bord uit de verpakking en steek het stevig in de connector en bevestig het vervolgens aan de zijkanten met speciale vergrendelingen. Zorg ervoor dat het uitsteeksel op het moederbord in de connector samenvalt met de overeenkomstige snede in het geheugenslot, dan wordt het correct geïnstalleerd en gedetecteerd door het systeem.

Stap 5

Nadat u de nieuwe kaart hebt geplaatst, sluit u het deksel van de systeemeenheid, zet u de computer aan en controleert u of de nieuwe componenten correct worden weergegeven in het apparaat- en hardwaregedeelte van uw computer.

Aanbevolen: