Bestanden Overbrengen Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Bestanden Overbrengen Naar Een USB-flashstation
Bestanden Overbrengen Naar Een USB-flashstation

Video: Bestanden Overbrengen Naar Een USB-flashstation

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Bestanden kopiëren naar een USB stick op Windows 10 2023, Februari
Anonim

Informatie op een computer speelt in de regel een grote rol voor een moderne persoon. Draagbare apparaten zoals flashdrives worden gebruikt om verschillende bestanden over te brengen. Gebruikers hebben echter vaak problemen met het overbrengen van informatie naar media.

Bestanden overzetten naar een USB-flashstation
Bestanden overzetten naar een USB-flashstation

Noodzakelijk

  • - USB-poort;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, moet u iets weten over de basisprincipes van het werken op een computer. Bereid eerst de bestanden voor die naar het USB-apparaat moeten worden overgebracht. Probeer alles in mappen te plaatsen, zodat er in de toekomst geen verwarring ontstaat. Naast gebruikersinformatie wordt een groot aantal systeembestanden op de computer opgeslagen, dus u moet overwegen om uw eigen map op een lokale schijf te maken.

Stap 2

Bewaar alle informatie in een map met een naam voor elk bestand. Vervolgens moet u een USB-station voorbereiden waarnaar de gegevens van de computer worden overgebracht. Bepaal allereerst de hoeveelheid data. Als uw informatie ongeveer 700 MB in beslag neemt, hebt u een flashstation nodig met een volume van minimaal 1 GB. Om de hoeveelheid informatie te bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op de map en selecteert u "Eigenschappen". Verder wordt in de kolom "Grootte" aangegeven hoeveel informatie deze map in beslag neemt.

Stap 3

Trek echter niet meteen conclusies. Let op de kolom "Volume op schijf". Het zal iets groter zijn. Het is op deze hoeveelheid informatie die u nodig heeft om te navigeren. Kies een USB-apparaat dat deze hoeveelheid informatie kan bevatten. Sluit vervolgens de apparatuur aan op een USB-poort van uw computer. Deze bevindt zich meestal aan de achterkant van de systeemeenheid. Zodra de computer een nieuw apparaat detecteert, verschijnt er een venster op de computer waarin u een van de manieren moet selecteren om dit apparaat te gebruiken.

Stap 4

Selecteer "Bestandsverkenner openen". Open vervolgens de map die u naar de USB-stick wilt schrijven. Klik erop met de rechtermuisknop en sleep tegelijkertijd het USB-apparaat naar het geopende "verkenner"-venster. De informatie wordt gekopieerd van de computer naar de draagbare USB. Wacht een paar minuten. Het is ook vermeldenswaard dat de kopieertijd rechtstreeks afhangt van de hoeveelheid verzonden informatie.

Populair per onderwerp