Hoe Het Fysieke Geheugen Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Fysieke Geheugen Te Vergroten?
Hoe Het Fysieke Geheugen Te Vergroten?

Video: Hoe Het Fysieke Geheugen Te Vergroten?

Video: Hoe Het Fysieke Geheugen Te Vergroten?
Video: Hoe geheugen bij te plaatsen 2024, Mei
Anonim

Na verloop van tijd begint elke computer langzamer te werken. Dit komt omdat nieuwe programma's, games en allerlei soorten hulpprogramma's steeds meer stroom nodig hebben om soepel te werken. De meest effectieve manier om uw computer sneller te maken, zonder een enorme investering in tijd en geld, is om het fysieke geheugen van de computer te vergroten.

Hoe het fysieke geheugen te vergroten?
Hoe het fysieke geheugen te vergroten?

Noodzakelijk

Everest

instructies:

Stap 1

Ontdek het type willekeurig toegankelijk (fysiek) geheugen dat op uw computer wordt gebruikt. Lees hiervoor de instructies voor het moederbord. Als het niet bij de hand is, installeer dan het Everest-programma. Het toont niet alleen het type, maar ook de klokfrequentie van uw RAM.

Stap 2

Als u van plan bent een RAM-kaart toe te voegen aan de kaarten die al op uw pc aanwezig zijn, is het raadzaam om kaarten aan te schaffen die identiek zijn aan de geïnstalleerde kaarten. Twee identieke boards die in paren werken, geven 15-20% hogere prestaties dan verschillende. Tegelijkertijd, als u een tweede bord met een hogere frequentie installeert, werkt het op het niveau van een zwakke balk.

Stap 3

Als je besluit om alle kaarten te vervangen, koop dan het RAM-geheugen dat overeenkomt met de maximale mogelijkheden van je moederbord. Zo bescherm je jezelf tegen alle twijfels en neem je bij onvoldoende productiviteitsverhoging gerust andere apparatuur ter hand.

Stap 4

Plaats het RAM-geheugen in de vrije sleuven op het moederbord, nadat u het stofvrij hebt gemaakt, en zet de computer aan.

Aanbevolen: