Hoe Het Geheugen Van Een Videokaart Op Een Laptop Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Van Een Videokaart Op Een Laptop Te Vergroten
Hoe Het Geheugen Van Een Videokaart Op Een Laptop Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Van Een Videokaart Op Een Laptop Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Van Een Videokaart Op Een Laptop Te Vergroten
Video: How to Upgrade laptop RAM and How to Install laptop Memory 2019 - Faster laptop - Beginners 2024, April
Anonim

Het grootste probleem met betrekking tot oudere laptops is het gebrek aan kracht van de grafische kaart. Dit probleem kan op verschillende manieren worden opgelost, die elk specifieke vaardigheden vereisen.

Hoe het geheugen van een videokaart op een laptop te vergroten
Hoe het geheugen van een videokaart op een laptop te vergroten

Het is nodig

Kruiskopschroevendraaier

instructies:

Stap 1

Onderzoek eerst de kenmerken van de geïnstalleerde videoadapter. Als je te maken hebt met een geïntegreerde videokaart, dan heb je twee manieren om het probleem op te lossen. Installeer eerst een tweede volledige grafische kaart.

Stap 2

Schakel hiervoor uw laptop uit. Draai alle borgschroeven los en verwijder de bodemafdekking. Zoek de videoadapterpoort en installeer deze. Zet de laptop in elkaar en zet het apparaat aan.

Stap 3

Installeer de vereiste stuurprogramma's en software. Hoogstwaarschijnlijk zult u een programma moeten installeren waarmee u kunt schakelen tussen geïnstalleerde videokaarten.

Stap 4

Het nadeel van deze methode is dat niet alle laptops met een voorgeïnstalleerde geïntegreerde videokaart een poort hebben om een tweede apparaat aan te sluiten. Verhoog in dit geval de capaciteit van de bestaande apparatuur.

Stap 5

Geïntegreerde videoadapters gaan ten koste van het RAM-geheugen van de computer. Meestal is een grote hoeveelheid RAM en videokaartgeheugen nodig om een "zware" applicatie of game uit te voeren. Installeer een extra geheugenkaart zodat het systeem meer bronnen aan de videoadapter kan toewijzen.

Stap 6

Als uw laptop een volwaardige videokaart heeft, configureert u eerst de parameters van de werking ervan. Schakel hiervoor onnodige functies uit. Vsync en anisotrope filtering zijn meestal uitgeschakeld. U kunt ook de resolutie van uw desktop of applicatie verlagen om de belasting van uw videoadapter te verminderen.

Stap 7

Besluit je de videokaart te vervangen, kijk dan eerst naar de mogelijkheden van het moederbord. Controleer het type poort waarop de videokaart is aangesloten. Ontdek de maximale grootte van het apparaat dat wordt aanbevolen voor gebruik met het moederbord en andere hardware.

Stap 8

Herhaal de handelingen beschreven in de tweede en derde stap.

Aanbevolen: