Hoe Het Geheugen Op De Ingebouwde Videokaart Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Op De Ingebouwde Videokaart Te Vergroten
Hoe Het Geheugen Op De Ingebouwde Videokaart Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Op De Ingebouwde Videokaart Te Vergroten

Video: Hoe Het Geheugen Op De Ingebouwde Videokaart Te Vergroten
Video: Zelf het werkgeheugen van uw computer uitbreiden | How to | Paradigit 2024, April
Anonim

Videokaarten zijn geïntegreerd (ingebouwd in het moederbord van de computer) en discreet. De geïntegreerde videokaart heeft geen eigen geheugen en maakt gebruik van het RAM-geheugen van de computer. Zo'n bord is veel minder krachtig dan losse kaarten. Maar dit betekent niet dat ze volledig machteloos is in videogames. Als je een krachtige computer met geïntegreerde videokaart hebt gekocht, kun je het geheugen vergroten.

Hoe het geheugen op de ingebouwde videokaart te vergroten
Hoe het geheugen op de ingebouwde videokaart te vergroten

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Eenmaal ingeschakeld, drukt u op de knop Verwijderen op het toetsenbord. Dit brengt u naar het BIOS-menu. Nu moet je in dit menu de Video Ram-parameter vinden. Afhankelijk van de hardware die u gebruikt en de BIOS-versie, kan deze instelling zich in verschillende secties bevinden. Ook, vergelijkbaar met de Video Ram-parameter, kan er de naam Shared Memory zijn, dat wil zeggen het toegewezen geheugen. Eigenaars van oudere computers moeten er rekening mee houden dat hun moederborden mogelijk niet zijn uitgerust met de functie om geheugen uit het RAM-geheugen toe te wijzen. In dit geval is het geheugen van de geïntegreerde videokaart vast en kan het op geen enkele manier worden gewijzigd.

Stap 2

Als u deze parameter vindt, drukt u op de Enter-toets en selecteert u de vereiste hoeveelheid geheugen die uit het RAM-geheugen moet worden overgedragen. Afhankelijk van het model van de ingebouwde videokaart kan de hoeveelheid geheugen beperkt zijn. Wanneer u de hoeveelheid geheugen hebt geselecteerd die u nodig hebt, verlaat u het BIOS. Sla uw instellingen op voordat u afsluit. De computer zal opnieuw opstarten. Nadat het is gestart, wordt het geheugen toegevoegd. Tegelijkertijd wordt het RAM-geheugen kleiner, of beter gezegd, een deel ervan werkt nu aan de behoefte aan video.

Stap 3

Als u bij een toename van het geheugen van de videokaart geen prestatieverbetering hebt opgemerkt, is het beter om de vorige indicator van het geheugen van het bord terug te geven. Dit kan op precies dezelfde manier.

Aanbevolen: