Hoe Het Fysieke Geheugen Van Een Computer Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Fysieke Geheugen Van Een Computer Te Vergroten?
Hoe Het Fysieke Geheugen Van Een Computer Te Vergroten?

Video: Hoe Het Fysieke Geheugen Van Een Computer Te Vergroten?

Video: Hoe Het Fysieke Geheugen Van Een Computer Te Vergroten?
Video: Zelf het werkgeheugen van uw computer uitbreiden | How to | Paradigit 2023, Maart
Anonim

Vanwege het feit dat de vereisten voor personal computers voortdurend toenemen, moet het updaten van apparaten in de systeemeenheid vaker dan eens in de 2 jaar worden uitgevoerd. Gelukkig wordt hardware na verloop van tijd goedkoper. Dit komt door het feit dat er constant updates zijn in de IT-industrie.

Hoe het fysieke geheugen van een computer te vergroten?
Hoe het fysieke geheugen van een computer te vergroten?

Noodzakelijk

  • - Everest Ultimate Edition-software;
  • - RAM-strips.

instructies:

Stap 1

Een paar jaar geleden werd het als heel normaal beschouwd om het virtuele geheugen te vergroten om zijn virtuele tegenhanger te ontladen. Tegenwoordig is het rationeler om een upgrade uit te voeren en een paar RAM-sticks te kopen. Elke dag daalt de prijs van dit product sterk. Nu zal je niemand verbazen met 4 Gb geheugen, op dit moment is het als een standaard.

Stap 2

Voordat u RAM koopt, moet u het type bepalen. Om dit te doen, moet u de documentatie voor uw computer gebruiken. Als er geen documentatie is, is er zeker een prijslijst van geprefabriceerde componenten van uw systeemeenheid. Als dit niet het geval is, is er maar één uitweg: speciale software installeren die de hele computer scant om de componenten te bepalen.

Stap 3

Er zijn veel van dit soort programma's, maar we zouden geïnteresseerd moeten zijn in een programma dat ten eerste snel van internet kan worden gedownload en ten tweede dat een volledige lijst van geïnstalleerde apparaten zal geven met een indicatie van hun configuraties. Slechts één programma voldoet aan deze twee voorwaarden - Everest Ultimate Edition (een programma van kleine omvang en met de mogelijkheid om aan het einde van de scan een volledig rapport te genereren).

Stap 4

Dit hulpprogramma kan worden gedownload van de officiële website lavalys.com. Nadat u het programma hebt gedownload, voert u het uit door met de linkermuisknop op het installatiebestand te dubbelklikken. Na het starten van het programma begint een systeemscan en na een paar seconden (de scansnelheid is recht evenredig met de snelheid van de computer), kunt u de configuratie van uw computer bekijken.

Stap 5

Om het type geheugen en het aantal slots te bepalen waarin u de haakjes kunt installeren, moet u op het gedeelte "Computer" in het linkergedeelte van het programmavenster klikken en het item "Samenvattingsinformatie" selecteren. Ga in het rechterdeel van het venster naar het blok "Moederbord" en let op het item "Systeemgeheugen" (hier ziet u de totale hoeveelheid systeemgeheugen, het type en het aantal bezette slots).

Stap 6

De ontvangen informatie moet worden vastgelegd en met deze gegevens kunt u naar elke computerwinkel gaan. Om een fout te voorkomen, waardoor u de verkeerde RAM-band kunt kiezen, is het raadzaam om de gegevens vanaf de pagina "Samenvattingsinformatie" af te drukken.

Populair per onderwerp