Hoe Een Virus In Node 32 Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus In Node 32 Te Verwijderen
Hoe Een Virus In Node 32 Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus In Node 32 Te Verwijderen

Video: Hoe Een Virus In Node 32 Te Verwijderen
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, April
Anonim

Moderne antivirusprogramma's hebben een zeer breed "werkingsspectrum". Ze genezen geïnfecteerde bestanden, controleren informatie die van internet komt, volgen de inhoud van e-mailberichten en controleren programma's die in het RAM-geheugen van de computer zijn geladen. Tegelijkertijd kiezen ze in de regel zelf de methode om met de dreiging om te gaan. Maar soms moet de gebruiker gewoon de geïnfecteerde bestanden verwijderen en niet proberen ze te genezen of te isoleren.

Hoe een virus in node 32 te verwijderen
Hoe een virus in node 32 te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer
  • - antiviruspakket Nod32
  • - basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Bij het scannen van de computer probeert Nod32 eerst geïnfecteerde bestanden te genezen of ze in quarantaine te plaatsen. Als dit niet mogelijk is, krijgt de gebruiker de keuze uit acties, waaronder het verwijderen van het gevaarlijke object. Selecteer deze actie en het geïnfecteerde bestand wordt verwijderd.

Stap 2

De meeste geïnfecteerde bestanden worden als gevolg van de scan in quarantaine geplaatst. Dit is een speciale map met beperkte toegang, waarin malware uw computer niet kan beschadigen. U kunt in quarantaine geplaatste bestanden handmatig verwijderen.

Stap 3

Open het Nod32-controlevenster. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de snelkoppeling in de taakbalk, selecteert u in de lijst die wordt geopend de regel "Venster openen". Schakel het antivirusconfiguratiescherm naar de geavanceerde modus (de hyperlink "Bekijken" in de linkerbenedenhoek van het venster).

Stap 4

Selecteer "Hulpprogramma's" in de lijst aan de linkerkant van het venster. Rechts in het venster verschijnt een lijst met items, waarvan er één "Quarantine" wordt genoemd. Activeer het. In het venster dat verschijnt, worden alle geïnfecteerde bestanden weergegeven die zich momenteel in quarantaine bevinden. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en druk op de Delete-toets.

Aanbevolen: