Hoe De Eset Nod32-sleutel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Eset Nod32-sleutel Te Installeren
Hoe De Eset Nod32-sleutel Te Installeren

Video: Hoe De Eset Nod32-sleutel Te Installeren

Video: Hoe De Eset Nod32-sleutel Te Installeren
Video: how to active eset nod 32 2028 sinhala 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een antivirusproduct op uw computer is het halve werk. U moet ook de gekochte sleutel activeren. Het uitvoeren van deze stap voor een beginner is een zeer moeilijke oefening.

Hoe de Eset nod32-sleutel te installeren
Hoe de Eset nod32-sleutel te installeren

Noodzakelijk

Eset NOD 32-software

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u deze sleutels kopen, die vaak "sleutels" worden genoemd (van de Engelse sleutel - sleutel). Ik wil je meteen waarschuwen dat het verboden is om licenties van iemand anders te gebruiken die van internet zijn gekopieerd, en ook om je eigen licenties te uploaden. Zo'n sleutel kan op de zwarte lijst worden gezet en zal niet meer werken voor alle computers waarop zijn aanwezigheid werd opgemerkt.

Stap 2

De tekst van de brief met de sleutel zal 3 regels bevatten die voor u het belangrijkst zijn: Gebruikersnaam, Wachtwoord, Vervaldatum. Weet je in ieder geval de laatste waarde (de geldigheidsduur van de huidige licentie), dan zijn de eerste twee altijd verschillend. Het login-wachtwoordpaar kan niet hetzelfde zijn.

Stap 3

Voer uw antivirusprogramma uit als u dat nog niet heeft gedaan. Vergeet niet dat het niet wordt aanbevolen om Eset NOD 32 uit te schakelen, virussen kunnen op het meest ongelegen moment binnensluipen. Na de lancering verschijnt het bijbehorende pictogram in de lade. Dubbelklik met de linkermuisknop op dit pictogram om het hoofdvenster te openen.

Stap 4

Druk op de F5-toets om de modus Geavanceerde instellingen te openen. Vervolgens moet u bovenaan het venster op de link "Instellingen" klikken en vervolgens "Geavanceerde instellingen" selecteren. Selecteer in de linkerkolom van het geopende venster "Update".

Stap 5

Nu is er in het rechterdeel van het venster een formulier voor het invoeren van licentiegegevens - login en wachtwoord. Ga naar de hoofdtekst van de e-mail en kopieer de waarden van de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord één voor één. Plak ze vervolgens in de daarvoor bestemde velden in het programmavenster en klik op de knop "OK".

Stap 6

Sluit Instellingen en klik op de koppeling Virushandtekeningdatabase bijwerken in het gedeelte Updates. Na deze actie start het automatisch downloaden van handtekeningbestanden voor uw versie van het antiviruscomplex. Deze bewerking wordt binnen enkele minuten voltooid. De downloadsnelheid van de update is afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding.

Aanbevolen: