Uitzonderingen Toevoegen Aan Eset

Inhoudsopgave:

Uitzonderingen Toevoegen Aan Eset
Uitzonderingen Toevoegen Aan Eset

Video: Uitzonderingen Toevoegen Aan Eset

Video: Uitzonderingen Toevoegen Aan Eset
Video: Как отключить всплывающее окно предлагающее обновить версию ESET 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker van ESET NOD32 antivirus moet voorbereid zijn op de frequente, mogelijk valse positieven. Alles wordt verklaard door het feit dat de ESET-firewall de bijzonderheid heeft om alle verbindingen en toegang tot internet van onbekende applicaties te blokkeren om computerinfectie te voorkomen. Om dit te voorkomen, moet u een programma of site aan de uitzondering toevoegen.

Uitzonderingen toevoegen aan Eset
Uitzonderingen toevoegen aan Eset

instructies:

Stap 1

Open het hoofdvenster van antivirus. Zoek hiervoor het ESET-pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm en dubbelklik erop met de linkermuisknop.

Stap 2

Zoek in de linkerkolom het item "Instellingen" en selecteer het, waarna een nieuw venster wordt geopend. Bestudeer de inhoud zorgvuldig en zoek vervolgens de knop om naar geavanceerde instellingen te gaan ("Ga naar geavanceerde opties …"). De knop staat onderaan de pagina.

Stap 3

Een klein venster met ESET-instellingen wordt opnieuw geopend, waarin u het item "Computer" uit de linkerkolom moet selecteren (het is de eerste in de lijst) en vervolgens op het "+" (plusteken) rechts naast ernaar toe.

Stap 4

Er verschijnen nieuwe menu-items waaruit u "Virus- en spywarebeveiliging" selecteert en op de "+" ernaast klikt. Opnieuw ziet u een menu waarin u het item "Uitzonderingen" selecteert.

Stap 5

Klik in het onderste deel van het geopende venster op de knop "Toevoegen" en open vervolgens, volgens het hierboven beschreven principe, het menu "Computer" en selecteer het bestand of de map die u nodig hebt (die u wilt verwijderen van de antivirusscan). Sla de wijzigingen op door op OK te klikken. Sluit het antivirusvenster.

Stap 6

U kunt ook niet alleen een programma, maar ook een website toevoegen aan ESET-uitsluitingen. Open hiervoor de geavanceerde instellingen van ESET. Selecteer in de linkerkolom "Web & E-mail" en vouw het uit. Klik vervolgens op het item "URL-beheer".

Stap 7

Klik op "Toevoegen" en voer in het venster dat voor u verschijnt het adres in van de site die aan de uitsluitingen is toegevoegd. Zoek het veld "Lijst geactiveerd" boven de lijst met uitsluitingen en vink het vakje ernaast aan, als het niet is aangevinkt. Klik op OK, dan kunt u het antivirusvenster sluiten. ESET blokkeert deze website niet langer.

Aanbevolen: