Hoe Eset Nod32-licentie Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Eset Nod32-licentie Te Vernieuwen
Hoe Eset Nod32-licentie Te Vernieuwen

Video: Hoe Eset Nod32-licentie Te Vernieuwen

Video: Hoe Eset Nod32-licentie Te Vernieuwen
Video: How to renew ESET Antivirus for Windows 2024, Mei
Anonim

Antivirussoftware zoals Eset Nod 32 is een betaald product en in dit geval is het handelsartikel het tijdstip van gebruik. Als uw programma een bericht begon weer te geven dat de licentiesleutel verloopt, moet u een uitbreiding van de Eset Nod 32 antivirus aanschaffen.

Hoe eset nod32-licentie te vernieuwen
Hoe eset nod32-licentie te vernieuwen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Volg hiervoor de link https://shop.esetnod32.ru/catalogue/home/. Koop een licentiesleutel voor het programma Eset Nod 32. De ontwikkelaars bieden voor alle versies van het programma, dus selecteer de gewenste optie. U kunt een extensie niet alleen op de officiële website kopen, maar ook in bijna elke computerwinkel

Stap 2

Activeer de nieuwe sleutel. Ga naar de pagina https://www.esetnod32.ru/.activation/prolong/ en ontvang een gebruikersnaam en wachtwoord. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in. Klik op de knop "Verzenden" onder het formulier. Als u het juiste e-mailadres hebt ingevoerd, wordt er een bericht naar verzonden met nieuwe gegevens voor de licentie - gebruikersnaam en wachtwoord. Voer alle gegevens correct in, zodat het systeem u alle gegevens voor het gebruik van deze software correct stuurt

Stap 3

Als er geen fouten zijn in het proces van het controleren van de gegevens, dan verschijnen de gegevens over het registreren van een nieuwe licentie op de volgende pagina. Nu kunt u deze gegevens in het Eset Nod 32-programma invoeren, namelijk de naam en het wachtwoord. Kopieer deze gegevens en plak ze in het programma. In de regel moet u de programmadatabases bijwerken om de juistheid van de licentiegegevens te controleren en uw computer te beveiligen.

Stap 4

Het verlengen van uw Eset Nod 32-licentie duurt een paar minuten en kan eenvoudig en gemakkelijk worden gedaan. U kunt het programma ook gratis updaten naar een nieuwere versie. Als je problemen hebt met het verlengen van je licentie, stuur dan een bericht naar support via het formulier op de pagina https://www.esetnod32.ru/.support/. U wordt binnen een uur beantwoord. Het is ook vermeldenswaard dat de problemen duidelijk moeten worden aangegeven en proberen de juiste schermafbeeldingen bij te voegen.

Aanbevolen: