Eset Slimme Beveiliging Bijwerken

Inhoudsopgave:

Eset Slimme Beveiliging Bijwerken
Eset Slimme Beveiliging Bijwerken

Video: Eset Slimme Beveiliging Bijwerken

Video: Eset Slimme Beveiliging Bijwerken
Video: Как обновить базы Eset Smart Security 2024, April
Anonim

ESET Smart Security is een krachtig antivirussysteem met een constant bijgewerkte antivirusdatabase. Het ontvangt regelmatig updates in functionaliteit van de ontwikkelaars van het programma. Het bijwerken wordt uitgevoerd via het bijbehorende menu-item in de antivirusinstellingen en kan worden uitgevoerd op gelicentieerde exemplaren van het programma.

Eset slimme beveiliging bijwerken
Eset slimme beveiliging bijwerken

instructies:

Stap 1

Standaard controleert ESET Smart Security dagelijks automatisch op nieuwe softwareversies op de ESET-ontwikkelaarsserver. Deze optie kan worden uitgeschakeld in het programmavenster via de sectie "Instellingen" - "Update". U kunt de beschikbare softwareversies altijd handmatig controleren.

Stap 2

Open het toepassingsvenster door met de linkermuisknop op het overeenkomstige pictogram in het Windows-systeemvak in de rechterbenedenhoek van het scherm in het onderste Start-paneel te klikken. U kunt de toepassing ook starten vanuit Start - Alle programma's - ESET - ESET Smart Security.

Stap 3

Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Update", die zich aan de linkerkant van het scherm bevindt. Na de lancering wordt een bijbehorende melding weergegeven, die de beschikbaarheid van een nieuwe versie van het programma aangeeft. Als er geen updates beschikbaar zijn en u de nieuwste versie van het antivirusprogramma gebruikt, ziet u de melding: "Geen update vereist".

Stap 4

Om de versie van de applicatie te controleren, kunt u ook de regel "Beschikbare versie van ESET Smart Security" gebruiken. Als u tijdens de update een bericht heeft ontvangen over de onjuiste gebruikersnaam of het verkeerde wachtwoord, klikt u op de knop "Annuleren" - "Gebruikersnaam invoeren". Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de programmalicentie en probeer opnieuw bij te werken.

Stap 5

U kunt de versie van het programma ook handmatig bijwerken door de nieuwe versie te downloaden van de officiële ESET-website. Dubbelklik daarna op het resulterende installatiebestand en klik tussen de beschikbare opties voor selectie op "Programma bijwerken". Als het niet mogelijk is om bij te werken, verwijder dan de oude versie van de antivirus van het systeem met behulp van het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's verwijderen". Start daarna uw computer opnieuw op en voer de installatie van de nieuwe versie van het antivirusprogramma opnieuw uit.

Aanbevolen: