Een Eset Registreren

Inhoudsopgave:

Een Eset Registreren
Een Eset Registreren

Video: Een Eset Registreren

Video: Een Eset Registreren
Video: Enter your Username and Password to activate ESET (6.x) 2024, April
Anonim

Eset is antivirussoftware van Nod32. Gebruikers ondervinden vaak problemen bij het registreren van dergelijke programma's. Om de producten van dit bedrijf te registreren, moet u enkele instellingen uitvoeren.

Een Eset registreren
Een Eset registreren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Als u de software van het bedrijf Eset al hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen de licentiegegevens in te voeren, zodat het programma de virusdatabases in realtime kan bijwerken om uw computer volledig te beschermen. Maak hiervoor verbinding met internet op uw computer. Ga dan naar de officiële website van het bedrijf. U moet een licentie aanschaffen. Vul hiervoor de gegevens in het inschrijfformulier in.

Stap 2

Voer vervolgens het e-mailadres in waarnaar alle gegevens naar u worden verzonden. Om te betalen moet u in de regel een bankkaart of een geregistreerde Webmoney-portemonnee hebben. Betaal voor de aanvraag, zodat de gegevens voor het registreren van het programma naar u worden verzonden. Controleer vervolgens uw e-mail. Bewaar deze gegevens vooraf in een tekstbestand en maak een kopie die op een draagbaar medium wordt bewaard.

Stap 3

Open vervolgens de software van het bedrijf Eset. Er verschijnt een klein venster voor u, waarin u een tabblad vindt met de naam "Instellingen". Klik erop en zoek het item "Gebruikersgegevens en wachtwoord". Vul de gegevens in die u per e-mail zijn toegestuurd. Klik vervolgens op de knop "OK" om alle informatie op te slaan. Bij een actieve internetverbinding begint het programma automatisch met het bijwerken van de handtekeningendatabase.

Stap 4

Zodra alles is bijgewerkt, wordt de versie van het geïnstalleerde programma volledig geregistreerd. Start uw computer opnieuw op en open het venster met het programma opnieuw. Als alles goed werkt, zal de cirkel groen oplichten. Werk de databases bij tijdens het proces, aangezien virussen voortdurend worden gewijzigd en op uw computer kunnen komen via internet of andere draagbare media. Over het algemeen kunnen we stellen dat het niet moeilijk is om antivirussoftware te registreren.

Aanbevolen: