Hoe De Systeemschijf Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeemschijf Te Openen
Hoe De Systeemschijf Te Openen

Video: Hoe De Systeemschijf Te Openen

Video: Hoe De Systeemschijf Te Openen
Video: 1 4 1 Windows Verkenner openen 2024, Mei
Anonim

Het is gebruikelijk om naar de systeemschijf te verwijzen als het volume dat het besturingssysteem bevat. In het Microsoft Windows-besturingssysteem is dit volume standaard de C-schijf.

Hoe de systeemschijf te openen
Hoe de systeemschijf te openen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om de handeling van het openen van de systeemdick uit te voeren en ga naar het item "Deze computer".

Stap 2

Zoek de schijf met het besturingssysteem van uw computer en open deze.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om een alternatieve procedure uit te voeren voor het openen van de systeemschijf en ga naar het item "Uitvoeren".

Stap 4

Voer de waarde_naam_schijf_bevattend_besturingssysteem: / in het veld "Open" in en bevestig de uitvoering van het open-commando door op OK te klikken.

Stap 5

Gebruik waarde. (punt) om de systeemmap stationsnaam te openen: / Documents and Settings / gebruikersnaam, of selecteer.. (dubbele punt om de map stationsnaam / Documents and Settings te openen.

Stap 6

Bevestig de uitvoering van de open-opdracht door op de knop OK te klikken of controleer het computersysteem met het geïnstalleerde antivirusprogramma als het onmogelijk is om de systeemschijf te openen met behulp van standaardmethoden.

Stap 7

Ga terug naar het hoofdmenu Start en ga opnieuw naar Uitvoeren om het probleem op te lossen. Het probleem wordt meestal veroorzaakt door de kwaadaardige toepassing Virus. VBS. Small.

Stap 8

Voer de waarde regedit in het veld "Openen" in en bevestig de lancering van de "Register-editor" door op de knop OK te klikken.

Stap 9

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Winlogon uit en controleer of de waarde voor de parameter Userinit overeenkomt met het volgende: stationsnaam: / Windows / system32 / userinit.exe. Of repareer het.

Stap 10

Start de toepassing Windows Verkenner en open het menu Extra in de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 11

Selecteer "Mapopties" en selecteer het tabblad "Beeld" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 12

Zet een vinkje in het vakje "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en schakel de selectievakjes naast "Beveiligde systeemmappen verbergen" en "Beveiligde systeemmappen verbergen" uit.

Stap 13

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken en verwijder bestanden met de naam autorun van alle schijven van de computer.

Aanbevolen: