Opslaan In Lightroom Light

Inhoudsopgave:

Opslaan In Lightroom Light
Opslaan In Lightroom Light

Video: Opslaan In Lightroom Light

Video: Opslaan In Lightroom Light
Video: Lightroom Mobile Presets Free DNG | Free Lightroom Mobile Night Preset Tutorial| FAIRY PRESET (2019) 2024, Mei
Anonim

Lightroom is een hulpprogramma dat is opgenomen in het krachtige grafische pakket Adobe Photoshop. Met zijn hulp kunt u de afbeelding bewerken en enkele van zijn kwaliteiten verbeteren - bijvoorbeeld de korreligheid van de afbeelding of andere tekortkomingen verwijderen. De moeilijkheid om het hulpprogramma op het eerste gezicht te gebruiken, lijkt te zijn dat het een andere interface heeft dan de gebruikelijke Photoshop.

Opslaan in Lightroom Light
Opslaan in Lightroom Light

instructies:

Stap 1

Start Adobe Lightroom en importeer de afbeelding die u wilt bewerken met de functie Bestand - Importeren. U kunt volledige catalogi met afbeeldingen toevoegen om meerdere foto's tegelijk te bewerken of de automatische toevoeging van afbeeldingen in het bestandssysteem van uw computer activeren.

Stap 2

Van de bewerkte afbeeldingen kunt u hele collecties maken, waarmee u op elk gewenst moment aan de slag kunt zonder dat u eerst bestanden hoeft te importeren. Alle benodigde toegevoegde en bewerkte foto's worden weergegeven in het gedeelte "Collecties" van het programma, dat zich links in het midden van het editorvenster bevindt.

Stap 3

Voer beeldverwerking uit met behulp van de juiste interfacefuncties. U kunt dus de filters gebruiken die worden weergegeven door op de knop Ontwikkelen in de rechterbovenhoek te klikken. Gebruik het deelvenster Snel ontwikkelen rechts in het midden van het venster om de kleurkanalen te wijzigen.

Stap 4

U kunt uw foto's ook in de diavoorstellingsmodus bekijken door op de knop Diavoorstelling rechtsboven in het venster te klikken. Rond de bewerking af door de kleur te wijzigen en de gewenste filters op de afbeelding toe te passen. Bekijk het resultaat opnieuw en ga verder met het opslaan van de foto.

Stap 5

Selecteer de foto's die u tijdens het bewerkingsproces hebt gewijzigd met behulp van het gedeelte Bibliotheek. Houd de Shift- en Ctrl-toetsen van het toetsenbord ingedrukt en klik vervolgens op de knop Exporteren in het linkerdeelvenster van het venster. Ook deze optie is te vinden onder Bestand - Exporteren.

Stap 6

Selecteer in het veld Exporteren naar de map waarin u de gewenste bestanden wilt opslaan. In het venster dat verschijnt, kunt u ook het opslagformaat, de afbeeldingsgrootte in pixels en overlay-watermerken aanpassen. Nadat de gewenste instellingen zijn geselecteerd, klikt u op de knop Exporteren en wacht u tot de foto's zijn opgeslagen. Na het einde van de procedure verschijnen de gewijzigde afbeeldingen in de map van uw keuze. Het opslaan van uw bewerkte afbeeldingen in Lightroom is nu voltooid.

Aanbevolen: