Een Plug-in Installeren In Lightroom

Inhoudsopgave:

Een Plug-in Installeren In Lightroom
Een Plug-in Installeren In Lightroom

Video: Een Plug-in Installeren In Lightroom

Video: Een Plug-in Installeren In Lightroom
Video: What to Do When a Plugin ISN'T SHOWING UP in Lightroom 2024, Mei
Anonim

Het installeren van plug-ins in Lightroom Photo Editor vereenvoudigt het proces van het werken met afbeeldingen aanzienlijk. Het downloaden en installeren ervan is vrij eenvoudig, zelfs een beginnende gebruiker van het programma kan het aan.

Een plug-in installeren in Lightroom
Een plug-in installeren in Lightroom

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om plug-ins voor de Lightroom-software te installeren, downloadt u ze van een vertrouwde bron. Het is het beste om archieven te kiezen met bestanden die positieve feedback hebben van gebruikers van het programma van dezelfde versie als geïnstalleerd op uw computer.

Stap 2

Pak daarna de inhoud van de archieven die u hebt gedownload uit en controleer ze zonder fouten op virussen. Houd er rekening mee dat schadelijke inhoud vaak wordt gedownload met add-ons voor programma's, dus probeer bijgewerkte databaseversies te gebruiken voor controle.

Stap 3

Scheid de Lightroom-plug-ins van de rest van de bestanden in de archieven, dit kunnen verschillende afbeeldingsbestanden, koppelingen en tekstdocumenten zijn, om het proces te vereenvoudigen, organiseer ze op type. Kopieer daarna alleen de plug-ins naar Lightroom door ze met de muis te selecteren en met de rechtermuisknop te klikken om het contextmenu te openen.

Stap 4

Je kunt ook gewoon de hele inhoud kopiëren, deze wordt echter niet gelezen door Lightroom. Het gewicht van de map met add-ons zal alleen maar toenemen, wat de prestaties van het programma aanzienlijk kan beïnvloeden.

Stap 5

Plak de gekopieerde bestanden voor Lightroom in de map met add-ons. Gebruik op macOS-besturingssystemen de map / Library / ApplicationSupport / Adobe / Lightroom / Modules / als u plug-ins voor alle gebruikers van de computer wilt installeren.

Stap 6

Als u niet wilt dat andere accounteigenaren ze gebruiken, plakt u de gekopieerde items in dezelfde map voor uw gebruiker. Voor het Windows-besturingssysteem is de map voor het invoegen van plug-ins C: / Documents and Settings / gebruikersnaam / Application Data / Adobe / Lightroom / Modules / of C: / Program Files / Adobe / Adobe Photoshop Lightroom 1.4 / Modules /. Om de plug-ins in het Lightroom-menu te laten verschijnen, start u deze opnieuw of sluit u ze gewoon voordat u ze kopieert.

Aanbevolen: