Een Sessie Opslaan In Firefox

Inhoudsopgave:

Een Sessie Opslaan In Firefox
Een Sessie Opslaan In Firefox

Video: Een Sessie Opslaan In Firefox

Video: wachtwoorden opslaan in firefox 2022, November
Anonim

Tijdens het werken op internet kan de gebruiker per ongeluk de browser sluiten of wordt hij gedwongen dit te doen in geval van fouten. Om niet te zoeken naar eerder geopende tabbladen wanneer u de browser opnieuw start, kunt u de vorige sessie in Mozilla Firefox herstellen.

Een sessie opslaan in Firefox
Een sessie opslaan in Firefox

instructies:

Stap 1

De nieuwste versies van de Mozilla Firefox-app vragen je niet langer om vensters en tabbladen op te slaan, dus je moet je browser configureren. Start uw browser en selecteer Opties in het menu Extra. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 2

Ga daarin naar het tabblad "Privacy". Gebruik in de groep "Geschiedenis" de vervolgkeuzelijst om de waarde "Zal geschiedenis onthouden" in het Firefox-veld in te stellen. Sla deze instellingen op door op de OK-knop in de rechterbenedenhoek van het venster te klikken.

Stap 3

In een situatie waarin de sessie onverwacht wordt beëindigd, start u uw internetbrowser opnieuw. Selecteer in het menu "Geschiedenis" de opdracht "Vorige sessie herstellen" door erop te klikken met de linkermuisknop. Alle tabbladen die actief waren tijdens de noodsluiting van het browservenster worden geladen.

Stap 4

Houd bij het gebruik van de optie "Vorige sessie herstellen" rekening met één waarschuwing: als u alle geopende tabbladen achter elkaar sluit en vervolgens het browservenster, wordt slechts één tabblad hersteld (het tabblad dat actief was op het moment dat u het programma afsluit). Om dit te voorkomen, sluit u de browser ofwel met de [x]-knop in de rechterbovenhoek van het venster, of met de opdracht "Afsluiten" uit het menu "Bestand", en geen aparte vensters en tabbladen.

Stap 5

Als u bij het starten van de browser de voorgeïnstalleerde Firefox-startpagina opent en niet degene die u zelf hebt toegewezen, kan het programmavenster ook de optie "Vorige sessie herstellen" hebben. Klik op de knop met dit commando en wacht tot de eerder geopende tabbladen zijn hersteld. Als de interface in het Engels is, zegt de knop Vorige sessie herstellen.

Stap 6

Om de toegewezen startpagina te wijzigen in de vooraf ingestelde, selecteert u in het menu "Extra", "Instellingen", in het dialoogvenster dat verschijnt, opent u het tabblad "Algemeen". Klik op de knop "Restore to defaults" in de groep "Start" en pas de nieuwe instellingen toe met de OK-knop.

Populair per onderwerp