Utorrent-instellingen Opslaan

Inhoudsopgave:

Utorrent-instellingen Opslaan
Utorrent-instellingen Opslaan

Video: Utorrent-instellingen Opslaan

Video: How to reset uTorrent to default settings 2022, December
Anonim

Het opslaan van de instellingen van de uTorrent torrent-client bij het opnieuw installeren van het Windows-besturingssysteem is geen probleem dat speciale computerkennis vereist en wordt uitgevoerd door de gebruiker zonder tussenkomst van extra helpers en middelen.

Utorrent-instellingen opslaan
Utorrent-instellingen opslaan

Het is nodig

  • - uTorrent;
  • - verwijderbare schijf

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de bestanden en instellingen van het uTorrent torrent-clientprogramma te zoeken.

Stap 2

Voer de waarde% AppData% / utorrent in het veld Open van de opdrachtregeltool in en druk op de functietoets Enter om te zoeken. Standaard bevinden de uTorrent-toepassingsbestanden en -instellingen zich:

- Windows XP - stationsnaam: Documenten en instellingengebruikersnaamToepassing DatauTorrent;

- Windows Vista en Windows 7 - drive_name: Usersuser_nameappdata

oominguTorrent.

Stap 3

Verplaats de uTorrent-map naar een verwisselbaar station (cd-rw of dvd - / + rw-station, USB-flashstation, extern USB-station of ander logisch station) voordat u het besturingssysteem opnieuw installeert om de mogelijkheid uit te sluiten om de geselecteerde map te formatteren.

Stap 4

Zorg ervoor dat het bestand settings.dat zich in de map bevindt samen met utorrent.exe om het gemakkelijker te maken om de opgeslagen instellingen van de uTorrent-toepassing te gebruiken bij het starten van de herstelde torrent-client.

Stap 5

Selecteer de opslaglocatie voor geüploade en gedownloade bestanden, evenals *.torrent-bestanden in het submenu "Mappen" van de torrent-client van het menu "Instellingen". Bewaar alle gedownloade releases (films, afbeeldingen, archieven, enz.).

Stap 6

Installeer het Windows-besturingssysteem opnieuw met de methode van uw keuze en start de computer opnieuw op.

Stap 7

Installeer uTorrent en sluit de torrent-client af.

Stap 8

Herstel uTorrent-instellingen van eerder opgeslagen verwisselbare schijfbestanden.

Stap 9

Start het programma opnieuw. Alle instellingen en *.torrent-bestanden worden hersteld zonder hashing van gedownloade releases.

Populair per onderwerp