Hoe Een Sleutel Te Dumpen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sleutel Te Dumpen?
Hoe Een Sleutel Te Dumpen?

Video: Hoe Een Sleutel Te Dumpen?

Video: Hoe Een Sleutel Te Dumpen?
Video: Как поработить человечество ►1 Прохождение Destroy all humans! 2024, Mei
Anonim

De ontwikkelaars zorgen voor een speciaal systeem voor toegang tot softwarefuncties met behulp van een speciale USB-sleutel. Bij verlies moet de eigenaar van de software een nieuw exemplaar aanvragen, maar dit is niet altijd handig.

Hoe een sleutel te dumpen?
Hoe een sleutel te dumpen?

Noodzakelijk

Dekart Key Manager-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale software om de dump van de sleutel van de flashkaart samen te voegen. In principe worden alle hulpprogramma's die hiervoor zijn ontworpen, betaald. U kunt Dekart Key Manager of zijn analogen gebruiken.

Stap 2

Betaal voor de aankoop van de software met een bankkaart of op een andere manier die door de ontwikkelaar wordt verstrekt en voor u beschikbaar is. Het is het beste om dit programma uit te voeren op een computer met het Windows XP-besturingssysteem, als u deze mogelijkheid niet heeft en u een nieuwere versie van het systeem heeft, gebruik dan de lancering in XP-compatibiliteitsmodus.

Stap 3

Voer het programma uit en maak uzelf vertrouwd met de interface. Aan de linkerkant van het hoofdvenster vindt u een lijst met apparaten met sleutels die via een USB-interface op uw computer zijn aangesloten, en aan de rechterkant - de inhoud van het opslagmedium dat u hebt geselecteerd. Maak een kopie van de informatie op de sleutel met behulp van het programmamenu. Gebruik hiervoor het menu voor het opslaan van gegevens uit een bestand.

Stap 4

Selecteer in het bewerkingsmenu de kopieerbewerking en sluit een ander verwisselbaar opslagapparaat aan op uw computer, waarop in de toekomst informatie zal worden vastgelegd. Bevestig de bewerking en wacht tot deze is voltooid.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u problemen ondervindt bij het gebruik van het programma in de compatibiliteitsmodus, het absoluut noodzakelijk is dat u een computer gebruikt met het besturingssysteem Windows XP. Anders kunnen er bij het kopiëren van informatie naar een verwisselbare schijf in de toekomst problemen ontstaan met het verder lezen ervan.

Stap 6

Het is het beste om vooraf te proberen meerdere kopieën van de sleutels van de software aan te leveren, zodat u zelf geen extra kopieën hoeft te maken. Houd er rekening mee dat bijna alles wordt betaald voor de software die nodig is om de belangrijkste informatie te kopiëren.

Aanbevolen: