Hoe Een Game Naar Een Xbox-harde Schijf Te Dumpen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Naar Een Xbox-harde Schijf Te Dumpen
Hoe Een Game Naar Een Xbox-harde Schijf Te Dumpen

Video: Hoe Een Game Naar Een Xbox-harde Schijf Te Dumpen

Video: Hoe Een Game Naar Een Xbox-harde Schijf Te Dumpen
Video: How To Install/Play Xbox 360 Games Off Your Internal HDD u0026 External HDD RGH/JTAG (Episode 3) #RGH 2024, Mei
Anonim

Xbox 360 is de laatste tijd een van de meest populaire gameplatforms. De Elite- en Pro-versies hebben een harde schijf in de kit, waarmee je niet alleen verschillende videobestanden en muziek kunt opslaan, maar het ook mogelijk maakt om games rechtstreeks op de console te installeren.

Hoe een game naar een xbox-harde schijf te dumpen
Hoe een game naar een xbox-harde schijf te dumpen

instructies:

Stap 1

Door de game op een console te installeren, kun je het geluid van de schijf die in de drive ronddraait verminderen, de hitte verminderen en de laadtijd versnellen. Kopiëren naar de harde schijf is ook aan te raden als je een game lang gaat spelen zonder het apparaat uit te zetten.

Stap 2

Start de console met de middelste aan/uit-knop op het voorpaneel, rechts van de drive. Stel de tv in om analoge video (AV) weer te geven met behulp van de afstandsbediening.

Stap 3

Wacht tot het Xbox-menu verschijnt. Haal de game-cd uit de plastic doos en plaats deze in de drive, die opent door op de knop aan de rechterkant te drukken.

Stap 4

Sluit een joystick aan. Als je een bedrade gamepad hebt, sluit je deze aan op de speciale connector aan de voorkant van de console. Druk op de middelste toets in de vorm van het apparaatlogo. Wacht tot de diodes rond de knop stoppen met knipperen en in positie 1 of 2 zetten (als de tweede joystick al is aangesloten).

Stap 5

Druk op de Y-toets en selecteer het menu-item "Kopiëren naar harde schijf". Wacht tot het einde van de procedure, die over het algemeen ongeveer 8 minuten duurt.

Stap 6

Start het spel door op het pictogram op het scherm te klikken. In de toekomst is het niet nodig om de bewerking te herhalen, de console wordt onafhankelijk van de media gestart.

Stap 7

De aanwezigheid van de schijf in het consolestation na het kopiëren van het spel naar het consolegeheugen blijft verplicht. Om zonder schijf te beginnen, moet u het apparaat flashen en de juiste instellingen maken, wat in strijd is met de garantie en kan leiden tot een storing van het spelsysteem. U hoeft ook geen schijven zonder licentie te gebruiken die niet alleen de drive, maar de hele settopbox kunnen beschadigen.

Aanbevolen: