Hoe Haal Je Een Sleutel Uit Een Kaspersky

Inhoudsopgave:

Hoe Haal Je Een Sleutel Uit Een Kaspersky
Hoe Haal Je Een Sleutel Uit Een Kaspersky

Video: Hoe Haal Je Een Sleutel Uit Een Kaspersky

Video: Hoe Haal Je Een Sleutel Uit Een Kaspersky
Video: Тестирование Kaspersky Internet Security 21.2.16.590 2024, April
Anonim

Als je op internet werkt, heb je een goed beveiligingssysteem nodig. Veel mensen gebruiken hiervoor Kaspersky Anti-Virus. Er zijn echter vaak situaties waarin u het besturingssysteem opnieuw moet installeren. Er zijn ook gevallen waarin een sleutel verloren gaat of uit een tekstbestand wordt gewist. Hoe zit het met de sleutel van Kaspersky Anti-Virus? U kunt het vanuit het archief herstellen. Om dit te doen, moet u verschillende bewerkingen uitvoeren.

Hoe haal je een sleutel uit een Kaspersky
Hoe haal je een sleutel uit een Kaspersky

Noodzakelijk

Personal computer, CUCANCHIC-programma

instructies:

Stap 1

U moet deze antivirus hebben geïnstalleerd. Ga vervolgens naar het programmaarchief. U ziet twee bestanden, namelijk een bat-bestand en een registerbestand. Pak ze uit op uw computer en start deze opnieuw op. Ga nu door de veilige modus en voer de uitgepakte bestanden uit. Het maakt niet uit in welke volgorde je het doet. Het bat-bestand verwijdert de bestanden op de zwarte lijst en het register maakt het systeemregister van de computer schoon. Bij het starten van het registerbestand zal het systeem vragen "Of er wijzigingen in het register moeten worden aangebracht", klik op de knop "Ja". Na al deze stappen moet u uw computer opnieuw opstarten. Ga nu door de normale modus en activeer de "Proefversie". Vrijwel alle acties zijn afgerond. U ontvangt een officiële proefsleutel voor een maand en na deze periode kunt u deze handeling herhalen.

Stap 2

De sleutel kan worden opgehaald met het programma CUCANCHIC. U moet het downloaden en installeren op uw computer. Installeer alles in de C-schijfmap. Met het programma kunt u een sleutel van Kaspersky Lab verkrijgen, een sleutel verkrijgen met een activeringscode, en dit alles kan worden gedaan zonder naar de Kaspersky-website te gaan. De procedure is om de activering van de antivirus opnieuw in te stellen. Met een extra functie kunt u de huidige sleutel opslaan, dat wil zeggen, het haalt de gegevens van de geactiveerde sleutel uit het register. Deze gegevens kunnen naar een andere computer worden overgebracht en in het register worden ingevoerd voordat de antivirus wordt geïnstalleerd.

Stap 3

Over het algemeen kunnen we stellen dat het vrij eenvoudig is om de sleutel eruit te trekken indien gewenst. Probeer eerst de uitgepakte bestanden zelf uit te voeren, en als deze methode niet helpt, download dan het programma en voer de benodigde acties uit. Je hoeft je alleen maar aan een bepaald algoritme van acties te houden.

Aanbevolen: