Hoe Een Computer Te Decoderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computer Te Decoderen?
Hoe Een Computer Te Decoderen?

Video: Hoe Een Computer Te Decoderen?

Video: Hoe Een Computer Te Decoderen?
Video: How to install Google Play Store App on PC or Laptop | Download Play Store Apps on PC 2024, Mei
Anonim

Computerdecodering is een wachtwoordreset. Om het wachtwoord voor een account in Windows te decoderen, kunt u het ingebouwde beheerdersaccount in de veilige modus gebruiken.

Hoe een computer te decoderen?
Hoe een computer te decoderen?

instructies:

Stap 1

Op het moment dat de computer opstart, namelijk wanneer een scherm met diverse systeeminformatie op de monitor wordt weergegeven (in de regel volgt zo'n scherm het moederbordlogo), drukt u op de F8-toets op het toetsenbord.

Stap 2

Er verscheen dus een menu met opties voor het laden van het Windows-besturingssysteem voor u, waaronder de optie "Veilige modus" selecteren met de pijlen op het toetsenbord.

Stap 3

Selecteer vervolgens het ingeschakelde beheerdersaccount. Deze invoer is standaard niet gecodeerd. U kunt ook een ander account kiezen van een van de leden van de gebruikersgroep van deze computer, als het wachtwoord voor dit account bij u bekend is of helemaal niet bestaat.

Stap 4

Vervolgens zal het systeem u waarschuwen dat Windows in veilige modus opstart, bevestig dit door met de linkermuisknop op de knop "Ja" te klikken.

Stap 5

Nadat het systeem is opgestart en het bureaublad op de monitor wordt weergegeven, opent u het menu "Start" en klikt u op het item "Configuratiescherm" daarin. Stel de klassieke versie van het weergeven van de pictogrammen van het configuratiescherm in, zoek en dubbelklik op de linkermuisknop om het venster "Gebruikersaccounts" te openen.

Stap 6

Klik met de linkermuisknop op het account dat u wilt decoderen (reset het wachtwoord), waarna het item "Wachtwoord wijzigen" in de lijst met beschikbare acties verschijnt, selecteer het. Voer vervolgens in het wachtwoordwijzigingsvenster het nieuwe wachtwoord in en bevestig het als u het wachtwoord wilt wijzigen, of laat de velden leeg als u alleen het wachtwoord opnieuw wilt instellen.

Stap 7

Klik nu op de knop "Wachtwoord wijzigen" om de aangebrachte wijzigingen toe te passen. Sluit het venster Gebruikersaccounts en het Configuratiescherm zelf en start uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten heeft uw computer geen wachtwoord meer nodig.

Aanbevolen: