Hoe Een Kanaal Te Decoderen: Thuistrucs

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kanaal Te Decoderen: Thuistrucs
Hoe Een Kanaal Te Decoderen: Thuistrucs

Video: Hoe Een Kanaal Te Decoderen: Thuistrucs

Video: Hoe Een Kanaal Te Decoderen: Thuistrucs
Video: 👉★Abonnee Anoniem Maken - Hoe maak je Geabonneerde Kanalen Anoniem - Geabonneerde Kanalen Verbergen 2024, Mei
Anonim

Als je een schotelantenne in huis hebt, wil je er alles uithalen wat hij kan, d.w.z. maximale kanalen. Slimme eigenaren van satelliet-tv-zenders proberen alles te doen zodat gebruikers betalen voor hun diensten. Natuurlijk kun je ze begrijpen. Maar onze realiteit dicteert barre omstandigheden om te overleven. De meest interessante kanalen zijn voor ons niet beschikbaar. We streven ernaar om de kanalen gratis te bekijken en doen ons best en het onmogelijke. We zijn vaak bereid om zelfs illegale acties te ondernemen. Door elkaar gegooide kanalen wenken ons als een verboden vrucht.

Hoe een kanaal te decoderen: thuistrucs
Hoe een kanaal te decoderen: thuistrucs

Noodzakelijk

Piratencodes op internet, kaart (emulator)

instructies:

Stap 1

Kortom, er zijn verschillende opties om een satelliet-tv-zender te decoderen. De eerste optie is de eenvoudigste en meest betrouwbare - u kunt eerlijk betalen voor de uitzending van het kanaal waarin u geïnteresseerd bent. In dit geval kunt u uw favoriete programma's zo lang als u wilt bekijken en met een gerust geweten slapen.

Stap 2

Helaas kosten de kosten van het kijken naar buitenlandse zenders veel geld. Dit is waar de tweede decoderingsoptie ons te hulp komt. U moet een kaart (emulator) kopen om gecodeerde zenders te bekijken. Meestal worden dergelijke kaarten gemaakt in piratenomstandigheden, maar ze kosten ook geld.

Stap 3

Kaarten voor het bekijken van gecodeerde kanalen lijken qua uiterlijk op een gewone telefoonkaart. Er zijn verschillende soorten kaarten: Pic - kaarten (piekkaarten), FUN-kaarten, enz. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken: we laden programma's voor het werken met de tuner van de computer in de kaartprocessor en de firmware met de codes van de benodigde buitenlandse providers in het kaartgeheugen.

Stap 4

Alle buitenlandse leveranciers (aanbieders) geven hun pakketten vrij voor een bepaald aantal zenders. Om de kaart te openen, moet u de code invoeren. Je kunt 16 tot 40 kanalen naar de kaart uploaden, afhankelijk van het type - dan heb je een nieuwe codering nodig.

Stap 5

Je kunt de kaart reflashen, maar tegenwoordig zijn er programmeurs te koop die alle problemen met codering oplossen. Winkels hebben ook commerciële kaarten met een hoog beveiligingsniveau. De prijzen voor dergelijke kaarten zijn niet laag, bovendien zul je ook een programmeur moeten kopen. De som komt rond.

Stap 6

De derde manier om het gecodeerde kanaal te bekijken, is delen. Dit is vandaag de goedkoopste optie om je favoriete gecodeerde kanaal te zien. Delen betekent dat veel abonnees zijn aangesloten op één officiële kaart. Als gevolg hiervan is de vergoeding voor elke deelnemer aan het delen klein. Het systeem voor delen lijkt in veel opzichten op een vergelijkbaar beeld met internet in een netwerk. Dit is niet gunstig voor de aanbieder, maar wel handig voor de kijkers.

Aanbevolen: