Hoe Een Geheugenkaart Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Geheugenkaart Te Decoderen
Hoe Een Geheugenkaart Te Decoderen

Video: Hoe Een Geheugenkaart Te Decoderen

Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2022, November
Anonim

Veel mobiele telefoons en digitale camera's zijn uitgerust met een geheugenkaartvergrendelingsfunctie. Hiermee kunt u belangrijke informatie beschermen tegen ongewenste personen in geval van verlies van het apparaat. Helaas hebben mensen de neiging om hun eigen wachtwoorden te vergeten.

Hoe een geheugenkaart te decoderen
Hoe een geheugenkaart te decoderen

Het is nodig

  • - kaartlezer;
  • - USB-formaat opslag.

instructies:

Stap 1

Hoe u een wachtwoord van een geheugenkaart verwijdert, hangt af van het uiteindelijke doel van dit proces. Als u informatie van de schijf wilt halen, gebruikt u het hulpprogramma Mount'n'Drive. Download dit programma en installeer het.

Stap 2

Voer het hulpprogramma uit en sluit de USB-flashdrive aan op uw computer. In dit geval is het beter om een ​​kaartlezer te gebruiken om het apparaat op de pc aan te sluiten. Als dit niet mogelijk is, sluit u uw telefoon of camera aan in de "flashcard"-modus.

Stap 3

Nadat u een nieuwe schijf hebt gedefinieerd, klikt u er met de rechtermuisknop op in het programmavenster van Mount'n'Drive. Selecteer "Mount schijf". Selecteer een letter die moet worden toegewezen aan het nieuwe lokale station.

Stap 4

Open de inhoud ervan met een bestandsbeheerder. Kopieer de gewenste informatie. Sluit Mount'n'Drive wanneer de bestanden zijn uitgepakt. Formatteer de schijf om het wachtwoord te verwijderen.

Stap 5

Open hiervoor het menu "Deze computer" en zoek het pictogram van uw flashstation. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het geopende venster "Formatteren". Kies een geschikt bestandssysteemformaat. Klik op de knop Aan de slag en bevestig om de schijf te wissen.

Stap 6

Opgemerkt moet worden dat sommige modellen camera's en telefoons formatteren met deze apparaten mogelijk maken. Negeer deze functie niet.

Stap 7

Als er om een ​​wachtwoord wordt gevraagd wanneer u probeert de geheugenkaart te wissen, download en installeer dan USB Format Storage. Sluit de USB-stick via een kaartlezer aan op uw computer.

Stap 8

Activeer de geïnstalleerde applicatie, selecteer de gewenste geheugenkaart in het veld Schijf en klik op de knop Formatteren. Sluit de geheugenkaart opnieuw aan op de computer nadat het programma is voltooid. Controleer de beschikbaarheid van het apparaat.

Populair per onderwerp