De PDA Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De PDA Uitschakelen
De PDA Uitschakelen

Video: De PDA Uitschakelen

Video: De PDA Uitschakelen
Video: Meldingen uitschakelen 2024, Mei
Anonim

We zijn voorzieningen gewend, we willen vrij leven en niet afhankelijk zijn van plaats en tijd. Het was voor vrije mensen dat de PDA werd uitgevonden - pocket personal computers of handhelds. In de Engelse afkorting PDA - Personal Digital Assistant.

De PDA uitschakelen
De PDA uitschakelen

instructies:

Stap 1

PDA's werken meestal op basis van de volgende besturingssystemen: Windows Phone; Windows Mobile van Microsoft; iOS van Apple; Palm OS van PalmSource en enkele anderen. En als het aanzetten en gebruiken van een PDA geen probleem is voor computerliefhebbers, wordt het uitschakelen van een handheld soms een heel probleem. Het is een feit dat sommige modellen niet volledig worden uitgeschakeld, maar het systeem alleen in de stand-bymodus zetten - "slaapmodus".

Stap 2

Maar experts geven wat advies over het uitschakelen van de PDA: Zet het scherm uit en vergrendel de knoppen, als er een blokkeringsschakelaar of een programma is om te vergrendelen. Alleen het scherm (achtergrondverlichting) wordt uitgeschakeld, het systeem blijft in de bedrijfsmodus.

Stap 3

Schakel over naar de stand-bymodus door kort op de aan / uit-knop te drukken. De systeemprocessor stopt, alleen het geheugen werkt. Na het inschakelen keert het systeem terug naar de vorige toestand.

Stap 4

Lang indrukken van de aan/uit-knop. Leidt ertoe dat het display laat zien of je de computer echt wilt uitschakelen, druk op de "ja"-knop. Daarna wordt de PDA volledig uitgeschakeld. Alleen de klok en de elektronica voor het batterijbeheer blijven operationeel. Na het inschakelen start het systeem op.

Stap 5

En een volkomen barbaarse manier om de PDA uit te schakelen, is door hem los te koppelen van de batterij, gewoon de batterij te verwijderen. Dit kan echter leiden tot een storing van de PDA, dus deze methode kan alleen als laatste redmiddel worden gebruikt.

Aanbevolen: