Games Installeren Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Games Installeren Op Een PDA
Games Installeren Op Een PDA

Video: Games Installeren Op Een PDA

Video: Games Installeren Op Een PDA
Video: Waarom bestaat dit spel 2024, Mei
Anonim

Games zijn al lang geen kenmerk meer van stationaire personal computers - met de snelle groei van moderne elektronische technologieën hebben gebruikers de mogelijkheid om niet alleen op een pc of laptop te spelen, maar ook op mobiele telefoons en PDA's - zakcomputers. Om het spel goed te laten werken op uw PDA, moet het correct zijn gedownload en geïnstalleerd.

Games installeren op een PDA
Games installeren op een PDA

instructies:

Stap 1

Let altijd op de extensie van het spelinstallatiebestand - de installatiemethode hangt ervan af. Als het de extensie.exe of.msi heeft, moet het worden geïnstalleerd vanaf een gewone pc met behulp van het hulpprogramma ActiveSync. Sluit met dit programma je PDA aan op je computer en voer het.exe- of.msi-bestand van het spel uit. Ga door met het proces, waarna ActiveSync u om toestemming zal vragen om het spel op de PDA te installeren. Bevestig deze actie.

Stap 2

Als het spel eruitziet als een archief in cab-formaat, hoeft u het alleen maar naar uw PDA te downloaden en er rechtstreeks vanaf te installeren. Kopieer het cab-bestand naar de hoofddirectory van de PDA en open vervolgens File Explorer in de PDA en voer het archief uit. Het spelinstallatieprogramma wordt gestart - volg de instructies van het installatieprogramma.

Stap 3

Er zijn ook exe-bestanden die geen installatie vereisen, maar die niet werken op een gewone computer in het Win32-systeem. Gebruik ActiveSync of een ander systeem, kopieer het bestand naar uw PDA en open het vervolgens in Verkenner. Het vereist geen installatie, wat betekent dat u het kunt uitvoeren vanuit de map waar het is gekopieerd.

Stap 4

Daarnaast kunt u een snelkoppeling naar een game maken om deze vanaf een handiger locatie te starten, bijvoorbeeld vanuit de map Games. Om dit te doen, klikt u met de stylus op het bestand, roept u het menu op en selecteert u het item Kopiëren. Open de gewenste map waar u de snelkoppeling wilt plaatsen en roep opnieuw het contextmenu op. Selecteer Plakken als snelkoppeling.

Aanbevolen: