Games Draaien Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Games Draaien Op Een PDA
Games Draaien Op Een PDA

Video: Games Draaien Op Een PDA

Video: Games Draaien Op Een PDA
Video: Lekker vrijen game spelen 2024, Mei
Anonim

Vaak wordt een persoonlijke digitale assistent (PDA) door sommige gebruikers alleen voor games gebruikt. Daarom verliest de kwestie van het lanceren van games die naar het apparaat zijn gedownload zijn relevantie niet. Ondertussen hebben PDA-spellen verschillende formaten, d.w.z. elk formaat heeft zijn eigen kenmerken.

Games draaien op een PDA
Games draaien op een PDA

Noodzakelijk

  • - zakcomputer;
  • - ActiveSync-software;
  • - installatiepakketten voor games.

instructies:

Stap 1

Elke PDA-gebruiker heeft de mogelijkheid om games voor zijn apparaat in drie verschillende formaten te installeren. Het is onmogelijk om hun formaat te onderscheiden door de interface van de spellen, maar in de bestandsnaam, of liever in de extensie, hebben ze een verschil, en een significant verschil. Bestanden met de extensie exe of msi worden bijvoorbeeld geïnstalleerd met het programma ActiveSync, dat op een standaard pc draait. In principe is het gemakkelijk om ze te verwarren, tk. PC en PDA werken op dezelfde manier met dit soort bestanden, maar sommige exe kunnen niet worden geopend op de pc.

Stap 2

Bij het installeren van games op een PDA met Windows Mobile-besturingssysteem, is het de moeite waard eraan te denken dat de installatie alleen vanaf een pc mag worden uitgevoerd met behulp van het hierboven genoemde speciale programma. Toegegeven, sommige games kunnen op de PDA zelf worden geïnstalleerd (met behulp van cab-bestanden). Sluit eerst uw apparaat aan op uw pc (via het ActiveSync-programma).

Stap 3

Voer het installatiebestand uit op uw computer en volg alle instructies van het installatieprogramma. Als je de game in het hoofdgeheugenblok wilt installeren, klik je op Ja als daarom wordt gevraagd. Om een ander pad te selecteren, klik je op de Nee-knop en geef je de map op om de gamebestanden op te slaan. Als u op het scherm van de PDA zelf om toestemming wordt gevraagd om te installeren, antwoord dan met ja, anders stopt de installatie.

Stap 4

Als het spel in een cab-bestand staat, kopieer het dan naar je PDA. Voer het installatiepakket uit in de app Verkenner. Verdere installatie verschilt niet van de vorige installatiemethode.

Stap 5

Als het installatiebestand van het spel de exe-extensie heeft, breng (kopieer) het dan over naar de PDA en voer het uit via de toepassing Verkenner. Het installeren van het spel is vergelijkbaar met de twee vorige methoden.

Stap 6

Nadat je het spel hebt geïnstalleerd, kun je de snelkoppeling op het bureaublad weergeven door naar de map met het geïnstalleerde programma te gaan of door naar de snelkoppeling van het geïnstalleerde spel in het menu Start (sectie "Programma's") te gaan.

Aanbevolen: