Games Spelen Zonder Ze Te Installeren

Inhoudsopgave:

Games Spelen Zonder Ze Te Installeren
Games Spelen Zonder Ze Te Installeren

Video: Games Spelen Zonder Ze Te Installeren

Video: MIJN TOP 10 BESTE MOBIELE GAMES ALLER TIJDEN!! 2022, November
Anonim

Iedereen wil wel eens een spel spelen, maar er is geen manier om het te installeren. Er is bijvoorbeeld geen vrije ruimte op uw harde schijf. De reden kan ook het gebrek aan vrije tijd of vaardigheden zijn om games te installeren. Of misschien heb je gewoon een soort spel nodig om jezelf bezig te houden of een half uur te ontspannen. Dat wil zeggen dat je in ieder geval geen games gaat installeren. Laten we eens kijken hoe je games kunt spelen zonder ze te installeren.

Games spelen zonder ze te installeren
Games spelen zonder ze te installeren

Het is nodig

  • - het internet
  • - Flash Player

instructies:

Stap 1

Er zijn twee categorieën games die geen installatie vereisen. Je kunt beide gemakkelijk op internet vinden en helemaal gratis spelen. De eerste categorie zijn flashgames. Het zijn er heel veel. Je kunt ze downloaden van verschillende sites, trackers, gespecialiseerde spelbronnen. Na het downloaden start je gewoon de game en heb je plezier. Het enige wat je nodig hebt is een flash player, deze moet op je computer geïnstalleerd zijn.

Stap 2

De tweede categorie zijn browsergebaseerde online games. Ze kunnen klein en eenvoudig zijn (tic-tac-toe), of groot en complex, en vereisen uw tijd en toewijding (Fragoria). Om deze spellen te spelen heb je onbeperkt internet nodig, een goede browser (Google Chrome is voldoende) en een flash player. Als u de speler niet hebt, verschijnt er een bericht in het browservenster waarin u wordt gevraagd het ontbrekende onderdeel te installeren. Download het installatiebestand naar uw harde schijf, sluit alle browsers, start de installatie en start uw computer opnieuw op als u klaar bent. Nu kunt u genieten van online games zonder tijd en computerbronnen te verspillen aan de installatie.

Populair per onderwerp