Hoe Gratis Games Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Games Op Een Computer Te Installeren
Hoe Gratis Games Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Gratis Games Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Gratis Games Op Een Computer Te Installeren
Video: How to install Google Play Store App on PC or Laptop | Download Play Store Apps on PC 2024, April
Anonim

Er zijn nogal wat computerspellen die gratis worden verspreid. Ze zijn vrij moeilijk te vinden op dvd's. Veel vaker worden ze gedownload van internetbronnen.

Hoe gratis games op een computer te installeren
Hoe gratis games op een computer te installeren

Noodzakelijk

Daemon Tools; - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Voordat u het spel van uw keuze downloadt, moet u ervoor zorgen dat het gratis wordt verspreid. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf dat het heeft ontwikkeld. In de regel kunt u de installatiebestanden van dezelfde bron downloaden.

Stap 2

Als de installatiebestanden relatief veel ruimte innemen, gebruik dan torrent-clients om ze te downloaden. De praktijk leert dat deze methode de downloadsnelheid zal verhogen. Bovendien beschermt u uzelf tegen mogelijke onderbrekingen van de procedure, die gepaard gaan met onderbrekingen in het internetkanaal.

Stap 3

Nadat u de bestanden naar uw harde schijf hebt gedownload, opent u de map waarin ze zich bevinden. Zoek het hoofdinstallatiebestand. Het wordt meestal Setup genoemd en heeft de extensie.exe of.msi.

Stap 4

Voer dit bestand uit en wacht tot het installatieprogramma start. Volg de aanbevelingen van het stapsgewijze menu om de applicatie correct te installeren. Het is beter om de partitie van de harde schijf waar het besturingssysteem zich bevindt niet te gebruiken om het spel te installeren.

Stap 5

Nadat de installatie van het spel is voltooid, start u uw computer opnieuw op. Voer de snelkoppeling uit die op het bureaublad verschijnt. Als het ontbreekt, gaat u naar het menu Start. Zoek de map met de naam van het spel en open de inhoud ervan. Voer het gewenste bestand uit.

Stap 6

Voor sommige games zijn bepaalde hulpprogramma's vereist, zoals een specifieke versie van DirectX. Om een stabiele werking van het programma te garanderen, wordt aanbevolen om alle benodigde add-ons te installeren.

Stap 7

Als u de installatiebestanden vindt, maar ze worden weergegeven in de vorm van een schijfkopie in ISO- of MDF-indeling, installeer dan de Daemon Tools Lite-toepassing. Voer dit programma uit en gebruik het om de inhoud van de schijfkopie te openen.

Stap 8

Installeer het spel nu door Autorun.exe of Setup.exe uit te voeren. Voordat u het spel start, moet u ervoor zorgen dat de schijfkopie is gekoppeld aan een virtuele schijf die automatisch wordt gemaakt door Daemon Tools Lite.

Aanbevolen: