Een Bestand Overzetten Van Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Bestand Overzetten Van Een Computer
Een Bestand Overzetten Van Een Computer

Video: Een Bestand Overzetten Van Een Computer

Video: Bestanden overzetten van uw computer naar Android tablet. - Paradigit. 2022, December
Anonim

Het komt vaak voor dat een bestand moet worden overgedragen aan een andere persoon. Als deze persoon in de buurt is, is het natuurlijk heel goed mogelijk om het bestand naar een USB-flashstation of cd te schrijven en het hem onmiddellijk te geven. Maar wat als deze persoon aan de andere kant van de aarde is? Gebruik natuurlijk internet en e-mail. Er zijn echter enkele beperkingen.

Een bestand overzetten van een computer
Een bestand overzetten van een computer

Het is nodig

Om de grootte van het bestand te verkleinen, hebt u een soort archiveringsprogramma nodig. Het kunnen zowel commerciële producten "Winrar", "Winzip" als gratis zijn, bijvoorbeeld "7-zip"

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het bestand dat u verzendt comprimeren. Zelfs als de mailservers van zowel de afzender als de ontvanger grote bestanden aankunnen, zal het gecomprimeerde bestand zowel sneller verzenden als downloaden. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u uploadt. Selecteer "toevoegen aan archief". Nu in dezelfde map waar dit bestand stond, is er een bestand met dezelfde naam, maar met een kleinere grootte en een ander formaat. Dit is een archief. Dit moet per e-mail worden verzonden.

Stap 2

Ga naar het mailprogramma. Selecteer "Mail opstellen". In het hoofdtekstinvoerveld kunt u beschrijven wat voor soort bestand het is en waarom u het verzendt. Schrijf in het adresveld het adres van de ontvanger. Selecteer de optie "Bestand bijvoegen". Zoek en voeg het gemaakte archief toe. Stuur een brief.

Stap 3

Soms weigeren mailservers grote bestanden te verzenden. In dit geval moet u de service van verschillende bestandshostingservices gebruiken. Bijvoorbeeld depositfiles.com, rghost.ru, letitbit.net en anderen. Met deze services kunt u grote bestanden uploaden naar hun servers en een downloadlink verstrekken die naar de ontvanger van het bestand moet worden verzonden.

Populair per onderwerp