Een Bestand Overzetten Van IPhone Naar Computer

Inhoudsopgave:

Een Bestand Overzetten Van IPhone Naar Computer
Een Bestand Overzetten Van IPhone Naar Computer

Video: Een Bestand Overzetten Van IPhone Naar Computer

Video: iPhone foto's overzetten naar Mac of PC: zo maak je geheugen vrij! 2022, November
Anonim

iPhone is een multifunctioneel apparaat, het is een telefoon, een speler, een camera en een videocamera. Vaak moeten iPhone-bezitters er bestanden van overbrengen naar hun computer voor verwerking of opslag. Dit kan zowel met behulp van speciale programma's als zonder deze, met alleen een computer en een iPhone.

Een bestand overzetten van iPhone naar computer
Een bestand overzetten van iPhone naar computer

Het is nodig

  • - USB-kabel;
  • - een speciaal programma dat op de computer is geïnstalleerd;
  • - Yandex.Mail-applicatie voor een mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Sluit uw iPhone aan op uw pc met de USB-kabel die bij het apparaat in de doos met het merk is geleverd. De iPhone wordt door zowel iTunes (indien geïnstalleerd) als de computer herkend als een flashstation en het dialoogvenster Automatisch afspelen wordt geopend. Als een iTunes-venster wordt geopend, sluit u dit. De telefoon mag niet synchroniseren met het programma.

Stap 2

Als u uw foto's naar uw computer wilt overbrengen, klikt u op Map openen om bestanden te bekijken in het dialoogvenster Automatisch afspelen. Als het selectievakje "Altijd de geselecteerde acties uitvoeren" is aangevinkt, moet u dit deselecteren en pas daarna op "Enter" op het toetsenbord drukken of op "OK" klikken. Dubbelklik in het geopende venster op "Interne opslag".

Stap 3

Dubbelklik op de map "DCIM" en de submap die deze bevat. Er wordt een map geopend met afbeeldingen die u op de iPhone hebt gemaakt of die u van internet hebt opgeslagen. Selecteer degene die je nodig hebt en kopieer naar je computer op een bekende manier.

Stap 4

Als u van plan bent muziek naar uw computer over te zetten, gebruikt u het programma SharePod. Download het van internet door op de link "Download" op de pagina te klikken. Selecteer in het geopende venster "Uitvoeren" of "Uitvoeren". Er wordt een zip-archiefvenster geopend.

Stap 5

Dubbelklik op het SharePod.exe-bestand. Het programma zal zelfstandig de iPhone vinden en de nummers die erop staan ​​herkennen. Klik op "Kopiëren naar computer". Er wordt een apart venster geopend.

Stap 6

Controleer de juistheid van de gegevens die in het venster zijn gespecificeerd - het aantal tracks ("n track(s) om te kopiëren"), de map waarin de composities worden opgeslagen ("Copy tracks to this folder") en het type mappen / tracks ("Ik wil dat mijn muziek er zo uitziet"). Het uiterlijk kan worden gewijzigd door eenvoudig op de gepresenteerde foto's te klikken. Om te kopiëren, klikt u op "OK". Alle geselecteerde nummers kunnen worden bekeken in de map waarin u ze hebt opgeslagen.

Stap 7

Gebruik een multifunctioneel programma zoals iPadMate om muziek, foto's, video's en boeken van je iPhone over te zetten. Het is geschikt voor iPhone, iPod en iPad. Download het programma door op de knop "Download" te klikken. Bevestig de installatie van het programma, wacht tot het is geïnstalleerd en voer het uit vanaf het bureaublad of vanaf "Start".

Stap 8

Wacht op de volledige download van het programma. Wanneer het is geïnstalleerd, zal het automatisch het aangesloten apparaat (iPhone) vinden en weergeven in het gedeelte aan de linkerkant. De status van de iPhone en zijn volheid worden voor je weergegeven. De iPhone-sectie heeft subsecties voor muziek, foto's en video's.

Stap 9

Selecteer de sectie waarin u geïnteresseerd bent, markeer door op het bestand te klikken en verplaats de muiscursor naar het tweede pictogram van links met de afbeelding van de HDD en een groene pijl die naar beneden wijst. "Kopiëren naar computer" moet worden gemarkeerd. U kunt op het bestand klikken, er vervolgens met de rechtermuisknop op klikken in het menu en "Kopiëren naar computer" selecteren. Klik en wacht terwijl het bestand naar uw computer wordt overgebracht.

Stap 10

Als u tekstbestanden van de Notes-toepassing vanaf uw telefoon wilt overbrengen, gebruikt u de mobiele versie van Yandex.Mail. Maak verbinding met een Wi-Fi-hotspot. Open de tekst die u wilt kopiëren in "Notities". Houd uw vinger een paar seconden op de tekst. Er verschijnt een tooltip; klik op Alles selecteren en vervolgens op Kopiëren.

Stap 11

Ga naar de Yandex.Mail-applicatie op de iPhone. Open "Concepten". Maak een nieuwe brief aan door op de knop rechtsboven te klikken. Plak tekst door uw vinger op het berichtinvoerveld te houden en wanneer de knopinfo verschijnt, tikt u op Plakken.

Stap 12

Sluit de brief af en vergeet niet om het concept op te slaan. Open Yandex.Mail op uw computer. Ga naar concepten, open de brief. Markeer en kopieer de tekst. Maak een nieuw document in een teksteditor op uw pc of in Kladblok.Plak de tekst en sla op.

Populair per onderwerp