Een Audiotrack Aan Een Film Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Aan Een Film Toevoegen
Een Audiotrack Aan Een Film Toevoegen

Video: Een Audiotrack Aan Een Film Toevoegen

Video: Een Audiotrack Aan Een Film Toevoegen
Video: How To Add Audio Track To Video Using VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

Veel videobestanden op internet worden gedistribueerd met extra audiotracks waarmee u de gewenste film in verschillende talen kunt bekijken. Deze audiotracks zijn meestal in AC3-formaat en kunnen worden aangesloten met behulp van standaardfuncties van bepaalde video-afspeelsoftware.

Een audiotrack aan een film toevoegen
Een audiotrack aan een film toevoegen

instructies:

Stap 1

Een van de meer populaire spelers is VLC. Hiermee kunt u meerdere audiotracks aan één filmbestand koppelen en er vervolgens tussen schakelen. Als dit programma niet op uw systeem is geïnstalleerd, download het dan via internet van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Nadat de bestanden zijn uitgepakt, start u het programma via de snelkoppeling op het bureaublad. Ga naar het tabblad "Media" van het bovenste paneel, waar u de sectie "Bestand openen met parameters" selecteert.

Stap 3

In het applicatievenster dat verschijnt, moet u eerst het pad naar het filmbestand specificeren in het gedeelte "Bestandsselectie". Klik op de knop Toevoegen aan de rechterkant van het venster en geef het pad op naar de video waar u de audiotrack wilt invoegen. Vink na de bewerking het vakje aan onder aan het venster tegenover het gedeelte 'Geavanceerde parameters weergeven'.

Stap 4

Vink in het menu dat verschijnt het selectievakje 'Een ander mediabestand parallel afspelen' aan. Klik in de regel "Ander bestand" op "Bladeren" en specificeer het pad naar een afzonderlijke audiotrack in het nieuwe veld "Bestand selecteren". Klik vervolgens op Selecteren.

Stap 5

Nadat u de instellingen hebt opgegeven, klikt u op Afspelen en wacht u tot de film begint af te spelen. Klik met de rechtermuisknop in het afspeelgebied. Selecteer in het contextmenu "Audiotrack" met de linkermuisknop "Track 2". U kunt ook het bovenpaneel "Audio" - "Audiotrack" van het programma gebruiken.

Stap 6

Sommige videospelers voegen automatisch de gewenste trackbestanden toe. Naast VLC kunt u Media Player Classic of KM Player gebruiken. Om de benodigde audioparameters automatisch weer te geven, plaatst u uw audiotrack in dezelfde map als het bestand, dat een algemene naam zou moeten hebben die begint met de film. Als het filmbestand bijvoorbeeld "Cinema.avi" heet, kan de soundtrack "Cinema Dubbing.ac3" of "Cinema ENG.ac3" heten.

Aanbevolen: