Een Audiotrack Aan Een Film Koppelen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Aan Een Film Koppelen
Een Audiotrack Aan Een Film Koppelen

Video: Een Audiotrack Aan Een Film Koppelen

Video: Een Audiotrack Aan Een Film Koppelen
Video: KALLI YADDA RAHAMA SADAU.TAYI A LOKACIN DA AKE HADA FILM DA ITA DA "YAN INDIA 2024, Mei
Anonim

Dankzij de ontwikkeling van technologieën voor het verwerken van geluid en video op pc's, kan tegenwoordig iedereen zijn eigen versie maken van het dubben van zijn favoriete film of televisieserie. Soortgelijke alternatieve versies van nasynchronisatie, uitgevoerd op een redelijk professioneel niveau, bestaan voor veel films en worden via internet verspreid in de vorm van afzonderlijke tracks. Na het maken of downloaden van internet is het logisch om de soundtrack aan de film toe te voegen, nadat je de video met de gewenste soundtrack hebt ontvangen.

Een audiotrack aan een film koppelen
Een audiotrack aan een film koppelen

Noodzakelijk

is een veelzijdige gratis video-editor VirtualDub

instructies:

Stap 1

Bereid een filmbestand en een audiotrack voor die u eraan wilt toevoegen.

Stap 2

Laad het filmbestand in een video-editor. Om dit te doen, kunt u ofwel de film met de muis slepen vanuit het verkennervenster of de bestandsbeheerder naar het toepassingsvenster, of de functie gebruiken om een bestand te openen door op F7 te drukken, of door de "Bestand" en "Open video bestand …" items in het menu. In het tweede geval gaat u in het dialoogvenster "Videobestand openen" naar de map waar het filmbestand zich bevindt, selecteert u het in de lijst en drukt u op de knop "Openen".

Stap 3

Schakel videostreamverwerking uit. Vouw het item "Video" in het hoofdmenu uit en vink vervolgens het selectievakje "Directe stream kopiëren" aan.

Stap 4

Selecteer de audiotrack die u aan de film wilt toevoegen. Klik in het menu "Audio" op het item "Audio van ander bestand …". Het dialoogvenster "Audiobestand openen" wordt weergegeven. Navigeer erin naar de map waar het audiotrackbestand zich bevindt. Markeer het bestand in de lijst. Klik op de knop "Openen" in het dialoogvenster.

Stap 5

Schakel de verwerking van de audiostream die is ontvangen van het externe bestand uit. Vouw het item "Audio" in het hoofdmenu uit en vink vervolgens het item "Direct stream kopiëren" aan.

Stap 6

Begin met het opslaan van een kopie van het filmbestand met de bijgevoegde audiotrack. Om dit te doen, selecteert u het item "Bestand" in het hoofdmenu van de toepassing en klikt u vervolgens op het item "Opslaan als AVI …". Als alternatief kunt u de sneltoets F7 gebruiken. Geef in het weergegeven dialoogvenster "AVI 2.0-bestand opslaan" de map op waar u de film wilt opslaan en voer ook een nieuwe bestandsnaam in. Klik op de knop "Opslaan".

Stap 7

Wacht tot het einde van het opslaan van het videobestand op schijf. Terwijl het bestand wordt geschreven, wordt statistische informatie weergegeven in het dialoogvenster "VirtualDub-status". Daar kunt u met name de verstreken en voorspelde opnametijd, de werkelijke en voorspelde grootte van het resulterende bestand zien. Door op de knop "Afbreken" te drukken, kunt u het opslaan onderbreken.

Aanbevolen: