Een Soundtrack Aan Een Film Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Soundtrack Aan Een Film Toevoegen
Een Soundtrack Aan Een Film Toevoegen

Video: Een Soundtrack Aan Een Film Toevoegen

Video: Een Soundtrack Aan Een Film Toevoegen
Video: 6. OS Muziek toevoegen 2024, Mei
Anonim

De meeste van de meest bekende films zijn vertaald en voorzien van alleen Russische soundtrack. Als u echter een film met originele audio wilt bekijken om de taal te leren of te verbeteren, kunt u met de juiste software extra tracks aan het videobestand koppelen.

Een soundtrack aan een film toevoegen
Een soundtrack aan een film toevoegen

Noodzakelijk

VLC Media Speler

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een geschikte audiotrack vinden. Er zijn veel buitenlandse bronnen die een bijbehorende database hebben met verschillende vertalingen in de vorm van mp3-, aac- of ac3-audiobestanden.

Stap 2

Je hoeft deze track niet bij het videobestand te voegen, maar start eenvoudig de film en het geluid afzonderlijk via twee spelers. In het videovenster volstaat het om de stille modus in te schakelen, maar het is onwaarschijnlijk dat u volledig synchroon geluid kunt bereiken.

Stap 3

Sommige spelers hebben de bijbehorende functionaliteit en stellen u in staat om een track rechtstreeks aan de film toe te voegen, waarbij de duur van de audio en video wordt gesynchroniseerd. Om dit te doen, kunt u de VLC Media Player gebruiken, die moet worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar.

Stap 4

Installeer het programma en gebruik het om de film te openen die u wilt vertalen. Klik met de rechtermuisknop op het videobestand en selecteer "Bestand" - "Openen met …" - "VLC", of klik gewoon op de gemaakte snelkoppeling van de speler op het bureaublad. Ga naar "Audio" - "Audiotrack". Vertalingen die aan het videobestand zijn toegevoegd, worden in dit menu weergegeven.

Stap 5

Selecteer "Media" - "Bestand openen met parameters" of druk op de toetsencombinatie Ctrl, Shift en O. Klik in het geopende venster op de knop "Toevoegen", specificeer het pad naar het filmbestand en klik op "Openen".

Stap 6

Markeer Geavanceerde opties weergeven en vervolgens Mediabestand parallel afspelen. Klik op "Bladeren" en klik in het pop-upvenster nogmaals op de knop "Toevoegen". Als je een ondertitelbestand moet toevoegen, vink dan het vakje naast "Ondertitelingsbestand gebruiken" aan. Klik vervolgens op de knop "Bladeren" en specificeer het pad naar het gedownloade bestand met ondertitels.srt. Specificeer het pad naar de audiotrack op dezelfde manier en druk op de Play-knop.

Stap 7

De audiotrack is bijgevoegd. Ga naar het tabblad "Audio" - "Audiotracks", waar selecteer het tweede item dat verschijnt "Track 2".

Aanbevolen: