Een Audiotrack Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Audiotrack Toevoegen
Een Audiotrack Toevoegen

Video: Een Audiotrack Toevoegen

Video: Een Audiotrack Toevoegen
Video: Tutorial 3 Een audiotrack toevoegen aan de tijdlijn 2024, Mei
Anonim

De ontwikkeling van nieuwe technologieën heeft het voor elke computergebruiker mogelijk gemaakt om films in elke taal en in elke vertaling te bekijken. Je hoeft alleen de soundtrack in de film te veranderen!

Een audiotrack toevoegen
Een audiotrack toevoegen

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat een film met aanvullende gegevens (ondertitels en audiotrack) zowel in één bestand als in meerdere bestanden kan worden opgenomen. Met andere woorden, u kunt een film opnemen in één bestand, waarin ondertitels en verschillende audiotracks worden "ingesloten", of u kunt een film opnemen die bestaat uit een hele map met verschillende bestanden, maar die tegelijkertijd geen ondertitels of extra sporen.

Stap 2

Dus als je een film hebt die een ingebouwde voice-oververtaling of nasynchronisatie bevat, en er een audiotrack aan toevoegt, krijg je gemengd geluid, waarbij de ene vertaling over de andere wordt gelegd, en dit is onaanvaardbaar. Daarom heb je allereerst een "schoon" bestand nodig - een film met één origineel nummer, of met een extra nummer dat moet worden uitgeschakeld.

Om een extra audiotrack toe te voegen, plaatst u bestanden met andere audiotracks in de filmmap (alleen audio!) en hernoemt u alle bestanden met dezelfde naam, waarbij u alleen de bestandsextensie na de punt ongewijzigd laat. Start daarna de speler, sleep de hele map met de film en tracks naar het afspeelvenster en start de film.

Stap 3

Als u een film hebt gestart, bijvoorbeeld in Windows Media Player, moet u het menu-item "Afspelen" selecteren en naar "Audio- en geluidsopnamen" gaan. Er zal een menu zijn waar u de soundtrack onderweg kunt wijzigen. In andere mediaspelers zullen uw acties hetzelfde zijn, behalve dat de menu-items enigszins kunnen verschillen in de namen.

Aanbevolen: