Een Track Toevoegen Aan Een Film

Inhoudsopgave:

Een Track Toevoegen Aan Een Film
Een Track Toevoegen Aan Een Film

Video: Een Track Toevoegen Aan Een Film

Video: Een Track Toevoegen Aan Een Film
Video: Иллюзия Обмана 2 (2016) | Now You See Me 2 | Фильм в HD 2024, April
Anonim

Bij het opslaan van een film in een collectie, of het uploaden naar een torrent-tracker, wordt het noodzakelijk om een of meer audiotracks toe te voegen. Er zijn verschillende manieren om deze taak te volbrengen. Laten we eens kijken naar twee van de meest eenvoudige.

Het is fijn om een film te kijken als je kunt kiezen uit meerdere audiotracks
Het is fijn om een film te kijken als je kunt kiezen uit meerdere audiotracks

instructies:

Stap 1

De snelste manier, waarvoor geen extra programma's nodig zijn, is om extra tracks aan de filmmap toe te voegen. U moet een aparte map voor de film maken en het videobestand en aanvullende audiobestanden daar plaatsen. Het is erg belangrijk om alle bestanden te hernoemen, zodat hun namen overeenkomen. De extensie mag niet worden hernoemd. Na het starten van de film worden alle tracks automatisch in de speler geladen. Als dit niet het geval is, sleept u de hele map naar het spelervenster en start u het afspelen.

Stap 2

Met de tweede methode kunt u extra tracks "inbedden" in een videobestand en de voltooide film in één bestand krijgen. Download en installeer hiervoor het VirtualDubMod-programma en voer het uit op uw computer. Video toevoegen via Bestand - Menu openen. Selecteer in het menu Streams de opdracht Stream List en klik op de knop Toevoegen om een audiotrack toe te voegen. Vink in het menu Vide het vakje aan naast de opdracht Direct Stream Copy en geef vervolgens de opdracht om op te nemen via het menu Bestand - Opslaan als. Het videobestand wordt samen met de ingesloten tracks overschreven.

Aanbevolen: